jovani Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 ... a zo stretnutia "vzide" dalsia limitka PRIMiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Nojo, no...tak už to bývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ne, ne, ne, uz zadna limitka, uz zadny vyhozeny prachy... nic nebude... hezky sedet na zadku doma a rozjimat o smyslu zivota, zadny svetsky radovanky a hmotny statky.... Slovo hodinky uz neznam a limitka je neco, co pouzivaj kosmonauti pri vzajemne komunikaci na Marsu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ne, ne, ne, uz zadna limitka, uz zadny vyhozeny prachy... nic nebude... hezky sedet na zadku doma a rozjimat o smyslu zivota, zadny svetsky radovanky a hmotny statky.... Slovo hodinky uz neznam a limitka je neco, co pouzivaj kosmonauti pri vzajemne komunikaci na Marsu.... ó Ty jsi vtipný... počkej až uvidíš návrh cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Mischa: Vědět, že jste kousek ode mě, přišel bych se na tu vaší parádu moc rád podívat... Míváte tyhle sedánky často? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Kluci, brzy se k Vám připojím, už se těším ) Nemáte někdo navíc černou gumu a stěžejky? Snad zítra dorazí a není na co je navléct (Prim shop v Panské jste nějak přes Vánoce vybrali, jsem zjistil včera ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Mischa: Vědět, že jste kousek ode mě, přišel bych se na tu vaší parádu moc rád podívat... Míváte tyhle sedánky často?Jo, mame je dost casto, alkohol je swyne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tak to bych byl rad, kdybys mi nekdy dal vedet, opravdu rad bych na ne koukl, nez je zacnu vehementne shanet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Rad bych podekoval za tuto limitku a prodejci za super komunikaci a doruceni. Mam z nich velkou radost. Uz se tesim, az budou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 kurňa jak je to s tou lumi, už druhý s tou vintážní - to byla variantní volba ? Takhle, pátýho, vypadaj svěle - to jsem zas něco zaspal........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Cigi, co jsem to tu četl, tak jsou asi opravdu dvě vintážní Lumi. Tato by měla být dokonce nanesena dvakrát.. Začínám na Nato černém, v záloze obyč guma (ale ta asi zůstane, až ukořistím, nějaké "obyč" IGENy) a zítra si snad sithnu vyzvednout novou gumu v Prim, která je pěkná. Časem i kůže přijde Předchozímu majiteli patří díky. Jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Je to jak píše Hampejz, hodinky co vím s touto lumi vznikly jen dvoje - moje a ty co teď pořídil. Prásnku, že za to může nejedno setkání u piva v Brně, jinak by byly jen jedny...Rozdíl je logicky v čísle a já mám luni jednoduchou, díky zklamání s dvojitou na nodate limitce - ručky svítí oproti cifru výrazně hůř. Musím ale říct, že automaty mi svítí super (řekl bych líp jak nodate), asi se v Eltonu polepšili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Bohužel to není chlup, to je daň za servis, ale už je zaleštěno.Tak to je pak spatnej servis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eldee Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Koho by zajímalo, jak to v Eltonu chodí, tak tento víkend je ve víkendové příloze novin Právo o Eltonu pětistránkový článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Koho by zajímalo, jak to v Eltonu chodí, tak tento víkend je ve víkendové příloze novin Právo o Eltonu pětistránkový článek Nešlo by to nascanovat? Právo asi už nekoupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nešlo by to nascanovat? Právo asi už nekoupím...Je to zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80420-kvalita-současné-produkce-eltonu-prim-manufakture/page-15#entry1351536 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tak takhle po dvou měsících musím říct, a to jsem hodně povrchní člověk, že tydle hodinky považuju za rovnocenné ostatním, normálně je nosím a mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Souhlas, mám to úplně stejně, fakt se povedly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Pánové, mám z nich taky velikou radost!! A z Vaší radosti potěšení. Eltonu a Mischovi třikrát HURÁ !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tak takhle po dvou měsících musím říct, a to jsem hodně povrchní člověk, že tydle hodinky považuju za rovnocenné ostatním, normálně je nosím a mám je rád. Hezky řečeno, jsi na nejlepší cestě, aby se z tebe stal PRIMitiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se