Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne, ne, ne, uz zadna limitka, uz zadny vyhozeny prachy... nic nebude... hezky sedet na zadku doma a rozjimat o smyslu zivota, zadny svetsky radovanky a hmotny statky.... Slovo hodinky uz neznam a limitka je neco, co pouzivaj kosmonauti pri vzajemne komunikaci na Marsu....

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 22:45, mischa napsal:

Ne, ne, ne, uz zadna limitka, uz zadny vyhozeny prachy... nic nebude... hezky sedet na zadku doma a rozjimat o smyslu zivota, zadny svetsky radovanky a hmotny statky.... Slovo hodinky uz neznam a limitka je neco, co pouzivaj kosmonauti pri vzajemne komunikaci na Marsu....

:gora:   ó Ty jsi vtipný...  počkej až uvidíš návrh cifru :lol2:

Odesláno

Kluci, brzy se k Vám připojím, už se těším :)) Nemáte někdo navíc černou gumu a stěžejky? Snad zítra dorazí a není na co je navléct :( (Prim shop v Panské jste nějak přes Vánoce vybrali, jsem zjistil včera :) )

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 23:36, dimple napsal:

Mischa: Vědět, že jste kousek ode mě, přišel bych se na tu vaší parádu moc rád podívat... Míváte tyhle sedánky často?

Jo, mame je dost casto, alkohol je swyne....

Odesláno

kurňa jak je to s tou lumi, už druhý s tou vintážní - to byla variantní volba ? Takhle, pátýho, vypadaj svěle - to jsem zas něco zaspal........

Odesláno

Cigi, co jsem to tu četl, tak jsou asi opravdu dvě vintážní Lumi. Tato by měla být dokonce nanesena dvakrát..

Začínám na Nato černém, v záloze obyč guma (ale ta asi zůstane, až ukořistím, nějaké "obyč" IGENy) a zítra si snad sithnu vyzvednout novou gumu v Prim, která je pěkná. Časem i kůže přijde :) Předchozímu majiteli patří díky. Jsou krásné.

post-37082-0-07108800-1420487621_thumb.jpgpost-37082-0-97839800-1420487623_thumb.jpg

Odesláno

Je to jak píše Hampejz, hodinky co vím s touto lumi vznikly jen dvoje - moje a ty co teď pořídil. Prásnku, že za to může nejedno setkání u piva v Brně, jinak by byly jen jedny...

Rozdíl je logicky v čísle a já mám luni jednoduchou, díky zklamání s dvojitou na nodate limitce - ručky svítí oproti cifru výrazně hůř. Musím ale říct, že automaty mi svítí super (řekl bych líp jak nodate), asi se v Eltonu polepšili.

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 1. 2. 2015 v 16:41, eldee napsal:

Koho by zajímalo, jak to v Eltonu chodí, tak tento víkend je ve víkendové příloze novin Právo o Eltonu pětistránkový článek

Nešlo by to nascanovat? Právo asi už nekoupím...

• po 4 týdnech...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak takhle po dvou měsících musím říct, a to jsem hodně povrchní člověk, že tydle hodinky považuju za rovnocenné ostatním, normálně je nosím a mám je rád.

Odesláno
  V 26. 2. 2015 v 9:19, Zmizík napsal:

Tak takhle po dvou měsících musím říct, a to jsem hodně povrchní člověk, že tydle hodinky považuju za rovnocenné ostatním, normálně je nosím a mám je rád.

Hezky řečeno, jsi na nejlepší cestě, aby se z tebe stal PRIMitiv. :goof:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...