Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Ne, ne, ne, uz zadna limitka, uz zadny vyhozeny prachy... nic nebude... hezky sedet na zadku doma a rozjimat o smyslu zivota, zadny svetsky radovanky a hmotny statky.... Slovo hodinky uz neznam a limitka je neco, co pouzivaj kosmonauti pri vzajemne komunikaci na Marsu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, ne, ne, uz zadna limitka, uz zadny vyhozeny prachy... nic nebude... hezky sedet na zadku doma a rozjimat o smyslu zivota, zadny svetsky radovanky a hmotny statky.... Slovo hodinky uz neznam a limitka je neco, co pouzivaj kosmonauti pri vzajemne komunikaci na Marsu....

:gora:   ó Ty jsi vtipný...  počkej až uvidíš návrh cifru :lol2:

Odkaz ke komentáři

Cigi, co jsem to tu četl, tak jsou asi opravdu dvě vintážní Lumi. Tato by měla být dokonce nanesena dvakrát..

Začínám na Nato černém, v záloze obyč guma (ale ta asi zůstane, až ukořistím, nějaké "obyč" IGENy) a zítra si snad sithnu vyzvednout novou gumu v Prim, která je pěkná. Časem i kůže přijde :) Předchozímu majiteli patří díky. Jsou krásné.

post-37082-0-07108800-1420487621_thumb.jpgpost-37082-0-97839800-1420487623_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to jak píše Hampejz, hodinky co vím s touto lumi vznikly jen dvoje - moje a ty co teď pořídil. Prásnku, že za to může nejedno setkání u piva v Brně, jinak by byly jen jedny...

Rozdíl je logicky v čísle a já mám luni jednoduchou, díky zklamání s dvojitou na nodate limitce - ručky svítí oproti cifru výrazně hůř. Musím ale říct, že automaty mi svítí super (řekl bych líp jak nodate), asi se v Eltonu polepšili.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník Zmizík

Tak takhle po dvou měsících musím říct, a to jsem hodně povrchní člověk, že tydle hodinky považuju za rovnocenné ostatním, normálně je nosím a mám je rád.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...