Godin Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ahoj, můžete se prosím podívat na fota níže a říci mi, která s korunek je originál? Nebo případně jestli Elton používal více typů. Díky. P.S. Omlouvám se členům, jejichž fota jsem bez dovolení použil. 1
Luk Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Podle mých nezaručených informací: fotky 3 a 4 jsou původní korunky, první fotka určitě né a u druhé si nejsem jistý jestli to není pozdější výroba N.D.
Ondraj Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ta spodní to bude. Pokud korunka nemá tu hladkou (užší) část (např. jako ta na Sport II), tak se může dřít o lunetu.
BUBÁK Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Podle mých nezaručených informací: fotky 3 a 4 jsou původní korunky, první fotka určitě né a u druhé si nejsem jistý jestli to není pozdější výroba N.D. Foto 2 jsem nenafotil z úhlu, jinak korunka je úplně stejná jako u 3- originál ze zač. 70. tých let. Žádná pozdější výroba náhr. dílů. Korunka u foto 1. tam nepatří, vypadá na Sporty II.
Cyber Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 2,3,4 je správně. Akorát jsou různě použité, a pokaždé jinak vyfocené. Ale jde o jednu korunku. Jak píše Bubák. na fotce č 1 je pravděpodobně korunka ze SPORT I.gen
Luk Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Podle mých nezaručených informací: fotky 3 a 4 jsou původní korunky, první fotka určitě né a u druhé si nejsem jistý jestli to není pozdější výroba N.D. Foto 2 jsem nenafotil z úhlu, jinak korunka je úplně stejná jako u 3- originál ze zač. 70. tých let. Žádná pozdější výroba náhr. dílů. Korunka u foto 1. tam nepatří, vypadá na Sporty II. Díky za dopřesnění.
Guest tolja Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Pokud by měl někdo zájem o korunku na Sport Igen, tak tady je mají, ale samotnou korunku neprodá- jen s prací http://hodinar.unas.cz/menu6.htm
Cyber Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Pokud by měl někdo zájem o korunku na Sport Igen, tak tady je mají, ale samotnou korunku neprodá- jen s prací http://hodinar.unas.cz/menu6.htm To jako že bych ho nechal aby mě umyl auto, a pak mě tu korunku prodá???
Guest tolja Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Prací myšleno výměna korunky. =) Tzn že mu přineseš hodinky bez korunky, a odneseš si je s korunkou (jako já)
NIGHTinGALE Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Prací myšleno výměna korunky. =) Tzn že mu přineseš hodinky bez korunky, a odneseš si je s korunkou (jako já) Zajímavé. A cena? By mě zajímalo, kolik těch korunek ještě má
Cyber Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Prací myšleno výměna korunky. =) Tzn že mu přineseš hodinky bez korunky, a odneseš si je s korunkou (jako já) Už jdu trhat starší korunky všem svým SPORTkám :-). Kolik si řekl za ten obřad výměny korunky s korunkou?
Guest tolja Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Za korunku si řekl sto korunek, za výměnu nevím, protože to bylo součástí větší opravy. Kdybych Cybere věděl, že Tě tato informace dovede s kombinačkami k Tvým sportkám, tak jsem to vybalil už dřív :-) Aha, už vidím kde je problém =) Myslel jsem to tak, že samotnou korunku neprodá, pouze ji vymění, a také si to nechá zaplatit. Omlouvám se za špatnou a zavádějící formulaci. Kombinačky zahodit TEĎ =)
Cyber Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Za korunku si řekl sto korunek, za výměnu nevím, protože to bylo součástí větší opravy. Kdybych Cybere věděl, že Tě tato informace dovede s kombinačkami k Tvým sportkám, tak jsem to vybalil už dřív :-) Aha, už vidím kde je problém =) Myslel jsem to tak, že samotnou korunku neprodá, pouze ji vymění, a také si to nechá zaplatit. Omlouvám se za špatnou a zavádějící formulaci. Kombinačky zahodit TEĎ =) Dneska ho přepadnu s pytlem Sportek, s utrhanýma korunkama. :-) Ať má co na práci :-)
Recommended Posts