Jump to content

Recommended Posts

Posted

mam Inicky z aukra a chcel by som s nimi nieco vykonat

stroj sa zda v poriadku ide presne rucky aj cifernik su v pouzitelnom stave aj slusne svietia, akurat sekundovka ma ulomeny koniec alebo je neoriginalna

puzdro a korunka su hodne slusne

ale v tragickom stave je luneta a s nou asi aj sklo.... hodinky totiz prekonali nejaku formu ludovej tvorivosti ked niekto natrel lunetu nejakou priskiricou (asi dvojzlozkove lepidlo) neviem co tym basnik chcel povedat ci dosiahnut... ake dosiahol to ze sa s lunetou otaca aj sklo co asi dava hodne na zadok vodotesnosti

chcel by som teda radu co s nimi?

videl som ze povodne puzdra na Iicky sa tu predavaju za celkom nekrestanske peniaze a to uz mi skor napada si priplatit za nerez.... preto prosim pani ktori ste uz sportky renovovali navrhnite postup v nasledovnych medziach

maximum - cele v nereze s nejakym lepsim nez plastovym sklom do 10K (vodotesnost aspon na bezproblemove plavanie) tato varianta sa mi paci viac ale mam strach ze sa do tych penazi nevojdem

minimum - spravit z toho povodne Inicky za co najmenej penazi cize nova luneta a sklo (ale mam strach ze otacajuce sa sklo poskodilo aj inak celkom pekne vyzerajuce puzdro) ak by niekto mal zbytocnu lunetu tak by sme sa urcite dohodli.

pripadne nieco medzi ( nova nerezova luneta alebo nieco v tom zmysle)

Posted

Cali promiň prosím, že se u toho pozastavuji a zkus se prosím nezlobit. Už tady často používané a poměrně vžité označení těchto primek IGEN se mi nelíbí, ale ty jsi se svými "Inickami" (rozumím tomu jako jedničkami) zašel ještě dál smile.gif

Posted

Nemáš se za co omlouvat, jen mi to tvoje pojmenování přišlo trochu nezvyklé a také trochu humorné. Jsem už prostě takový.

Posted

no mne prijde prirodzenejsie nez madarsky znejuce igen...... proste jednicky a dvojky sa mi zda v pohode alebo ked uz tak I. gen. ale spat k veci prosim smile.gif

Posted

hmm nikto nic?

Jestli máš slušné pouzdro, ručky a číselník, navrhuji variantu kterou jsi nazval minimum.

Na nerez je vždycky času dost, pokud ty hodinky nechces na každodenní nošení....

• 1 month later...
Posted

Když už jsme u těch Sportů 1...

Nevíte, jestli je umí někdo ještě přetěsnit ?

Nedávno jsem si nechal měnit sklo, ale bez záruky vodotěsnosti.

Posted

no nie su to podla mna konstrukcne nijak vynimocne hodinky, kazdy priemerny hodinar by to mohol zvladnut a ak nie tak v eltone to zvladnu urcite.

Posted (edited)
no nie su to podla mna konstrukcne nijak vynimocne hodinky, kazdy priemerny hodinar by to mohol zvladnut a ak nie tak v eltone to zvladnu urcite.

Konstrukčně vyjímečné nejsou, ale ne každej hodinář má v šuplíku potřebná těsnění. A do Eltonu se mi je posílat nechce. Sice jsem s mimi ještě nekšeftoval a tudíž to vím jen z příspěvků tady na fóru, ale prý jim to dost dlouho trvá a já je nechci mít moc dlouho pryč...

Edited by vaurien
Posted
mam Inicky z aukra a chcel by som s nimi nieco vykonat

stroj sa zda v poriadku ide presne rucky aj cifernik su v pouzitelnom stave aj slusne svietia, akurat sekundovka ma ulomeny koniec alebo je neoriginalna

puzdro a korunka su hodne slusne

ale v tragickom stave je luneta a s nou asi aj sklo.... hodinky totiz prekonali nejaku formu ludovej tvorivosti ked niekto natrel lunetu nejakou priskiricou (asi dvojzlozkove lepidlo) neviem co tym basnik chcel povedat ci dosiahnut... ake dosiahol to ze sa s lunetou otaca aj sklo co asi dava hodne na zadok vodotesnosti

chcel by som teda radu co s nimi?

videl som ze povodne puzdra na Iicky sa tu predavaju za celkom nekrestanske peniaze a to uz mi skor napada si priplatit za nerez.... preto prosim pani ktori ste uz sportky renovovali navrhnite postup v nasledovnych medziach

maximum - cele v nereze s nejakym lepsim nez plastovym sklom do 10K (vodotesnost aspon na bezproblemove plavanie) tato varianta sa mi paci viac ale mam strach ze sa do tych penazi nevojdem

minimum - spravit z toho povodne Inicky za co najmenej penazi cize nova luneta a sklo (ale mam strach ze otacajuce sa sklo poskodilo aj inak celkom pekne vyzerajuce puzdro) ak by niekto mal zbytocnu lunetu tak by sme sa urcite dohodli.

pripadne nieco medzi ( nova nerezova luneta alebo nieco v tom zmysle)

prosím co to je Inicky? nejsem příliš zkušený