tnt880 Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Super video, ale je to jen část. Tady to máte celý (6 min.).http://www.youtube.com/watch?v=5Jyw2ZaVVTw
Gordon Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Někdy lituju, že jsem si koupil velkokorporátní Tag Heuer místo téhle krásné srdcovky.
Marcus Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 To mě opravdu vzalo za srdce. Jdu si znovu (kdoví pokolikáté) prostudovat celý jejich sortiment. Oblekovky jsem ještě pořád definitivně nedořešil.
zhrado Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Perfektné video. Hneď mám k tomu výrobcovi iný vzťah.
Kluk jako buk Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Už nějakou dobu mám vyhlídnutý Orionky jako svoji další akvizici (pokud se mi někdy podaří udělat státnice) a líbí se mi zdejší reakce. Styl Nomosu je mi čím dál tím bližší.
Marcus Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Orion jsou pěkné, ale ještě víc se mi líbí Zürich, ovšem ta cena .
Vladan Synek Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Tak tak, Zurich jsou nadherne, me bere totalne v provedeni cifru braungold, hnedy sunburst s tim drazkovanym subcifrem to je krasa
jenik77 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Orion jsou pěkné, ale ještě víc se mi líbí Zürich, ovšem ta cena . cena nízká není, o tom žádná. na druhou stranu za úžasné hodinky s krásně zdobeným in-housem je to cena velmi férová.tady má cesta, jak jsem k nim přišel já :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55983-sas-se-svycarskym-jmenem/?hl=nomos
Rodkopf Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 BTW ten laser tam ty popisky fakt pali tak brutalne rychle???
Irma Bunt Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 BTW ten laser tam ty popisky fakt pali tak brutalne rychle??? Zřejmě časosběrné video. Asi jako ty rychle bažící mraky nad fabrikou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se