Sashoun Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Zdravim, Chtel bych poridit cerna Suma. Prostudoval jsem spoustu moznosti, seijapan, creationwatches, citywatches...Paypal nemam, takze bych platil normalne kartou. Nejvic mi asi vyhovuje citywatches jelikoz nemusim resit clo, dph, ale zase jsem cetl ze jim to pomerne trva.Nebo to mam objednat mimo EU a pak jit na tu postu na Praze 5 a osobne vyridit clo a dph? Prodim o radu.Dekuji
rommir Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 viz .recenze obchodů -str.2 Rakuten... - spokojenost trvá dodnes
lucid Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 (edited) Tady máš fakticky nová i se safírem, od prodejce z Rakouska za 490 EUR: http://uhrforum.de/seiko-sumo-saphirglass-oesterr-konzi-verklebt-sbdc001-t167982 Edited April 10, 2014 by lucid
sashator Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Osobně bych šel do higuchiho- cena 330EUR včetně pošty což i po přičtení DPH a cla vychází pořád velice dobře....navíc by ti podle mého deklaroval nižší cenu balíku (na tvoje riziko)...byl jsem s ním v kontaktu a modrá Suma už téměř objednal, nakonec jsem se ale rozhodl jít o level výš
Sashoun Posted April 11, 2014 Author Report Posted April 11, 2014 Dekuju za nazory, pres vikend to jeste promyslim
Recommended Posts