Sashoun Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Zdravim, Chtel bych poridit cerna Suma. Prostudoval jsem spoustu moznosti, seijapan, creationwatches, citywatches...Paypal nemam, takze bych platil normalne kartou. Nejvic mi asi vyhovuje citywatches jelikoz nemusim resit clo, dph, ale zase jsem cetl ze jim to pomerne trva.Nebo to mam objednat mimo EU a pak jit na tu postu na Praze 5 a osobne vyridit clo a dph? Prodim o radu.Dekuji
rommir Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 viz .recenze obchodů -str.2 Rakuten... - spokojenost trvá dodnes
lucid Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Tady máš fakticky nová i se safírem, od prodejce z Rakouska za 490 EUR: http://uhrforum.de/seiko-sumo-saphirglass-oesterr-konzi-verklebt-sbdc001-t167982 Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem lucid
sashator Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Osobně bych šel do higuchiho- cena 330EUR včetně pošty což i po přičtení DPH a cla vychází pořád velice dobře....navíc by ti podle mého deklaroval nižší cenu balíku (na tvoje riziko)...byl jsem s ním v kontaktu a modrá Suma už téměř objednal, nakonec jsem se ale rozhodl jít o level výš
Sashoun Odesláno 11. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Dekuju za nazory, pres vikend to jeste promyslim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se