Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já potvrzuju ten 1 ks pro mě, jinak potisk taky jako Jerryl nemusim, takhle mi to přijde pěkný kompaktně decentní,potisk by to asi jen kazil.

2zdenda: jestli se tam vypravis,tak si vem fotak jestli mas a udelej nakej snimek primo na miste, treba maj vyst.variantu i s nakym potiskem

(ja si to treba neumim dost dobre predstavit ten potisk jak by to vypadalo)

2body3: ..a co by sis tam asi tak dal,Chronomag limited ed.,ne ? :) :) (nic proti chronomagu samozrejme :))

Odesláno

Potisk by podle mě vypadal tak nějak levně a celou nádheru by zničil.

Pokud bych chtěl nápis, tak mě napadá intarzie (drahý), nebo nápis vyrobený z kovu a nějak přimontovanej.

Např. oválek s vyrytým nápisem, nebo provedení jako na autě, kdy jsou kovový jen písmena a pozadí prosvítá.

Prosím jsou to jen nápady, tak buďte shovívaví

Odesláno

Já potisk taky nemusím ;). Jen, že je to reklamka a ta možnost se nabízí. Při představě, že na něj napíšu hodinky, aby se pozůstalí neoddávali naději, že tam je poklad nebo vkladní knížky se směji :)

Odesláno

člen počet

zdenda 2

aCIDfire 1

falkkon 1

body3 1

vlasta66 1

jerryl 1

kamil 1

honza49 1

chronomag 1

Omluva Honza49, aktualizace. Neumím rovnat. :( V excelu to sedí , tady ne ;)

Odesláno
  zdenda napsal:
člen počet

zdenda 2

aCIDfire 1

falkkon 1

body3 1

vlasta66 1

jerryl 1

kamil 1

honza49 1

chronomag 1

Omluva Honza49, aktualizace. Neumím rovnat. :( V excelu to sedí , tady ne ;)

Neomlouvej se, já tu neumím ani vložit článek z excelu. Ale Kdo je víc gramotný, ať mě přidá do seznamu: Čiže 10 stávajících + Radimk 1 ks

Dík

Odesláno

člen počet

zdenda 2

aCIDfire 1

falkkon 1

body3 1

vlasta66 1

jerryl 1

kamil 1

honza49 1

radimK 1

chronomag 1

suma 11

Ten Chronomag má nějaký výsadní postavení :), teda na tomto fóru samozřejmě :P

Odesláno

Nic nového? Je potřeba ukončit domluvu a osoba zodpovědná aby si řekla o detaily zájemců včetně jejich "finančních příspěvků". Expedice by pak následovala dle možnosti Vaše názory?

Odesláno

Já bych se rád taky přidal = taky mám zajém o jeden kousek.

(omlouvám se za zpoždění, ale až teď jsem našel tento thread).

Jak se to bude distribuovat?

Odesláno
  Radimk napsal:
Nic nového? Je potřeba ukončit domluvu a osoba zodpovědná aby si řekla o detaily zájemců včetně jejich "finančních příspěvků". Expedice by pak následovala dle možnosti  Vaše názory?

To Zdenda: Tak už jsme dva . Dej se do toho

Odesláno

Zjistěte kolik tedy stojí jeden. Přidejte poštovné a asi by bylo nejlepší poslat peníze předem, ať to nedopadne jak s LINEOU40 LE, kdy někteří neposlali ješt co měli. Ono cca 5500 je už dost peněz. Honza 49

Odesláno

Asi ten co to spáchal,zdenda,by napsal nějaký kontakt na peníze(účet,adresa nebo jak chce)kolik poslat(cena +další výdaje)a až to bude mít od všech tak ty boxy objedná.Co vy nato?

Odesláno

člen počet

zdenda 2

aCIDfire 1

falkkon 1

body3 1

vlasta66 1

jerryl 1

kamil 1

honza49 1

radimK 1

chronomag 1

ondraj 1

suma 12

Souhlas. :) Je nás jedenáct, jako v té staré písničce. Jen prosím o trpělivost. V pátek 10. 3. jdu na chvilku do špitálu :(. Doufám, ale, že mě budou mít brzo plný zuby a vyhodí mě.

Tak můj návrh je následující : objednám boxy, a rozešlu je, v případě Prahy navrhuji osobní odběr.;) Ne, že bych byl boháč, ale předpokládám určitou serioznost členů toho chatu, takže je pošlu na dobírku a bude. :)

Pro opozdilce objednám je v pondělí. :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...