body3 Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Za pár desítek korun by to bylo zajímavý i s potiskem )
aCIDfire Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Já potvrzuju ten 1 ks pro mě, jinak potisk taky jako Jerryl nemusim, takhle mi to přijde pěkný kompaktně decentní,potisk by to asi jen kazil. 2zdenda: jestli se tam vypravis,tak si vem fotak jestli mas a udelej nakej snimek primo na miste, treba maj vyst.variantu i s nakym potiskem (ja si to treba neumim dost dobre predstavit ten potisk jak by to vypadalo) 2body3: ..a co by sis tam asi tak dal,Chronomag limited ed.,ne ? :) (nic proti chronomagu samozrejme )
body3 Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 To acidfire : To není špatnej nápad )))
Jerryl Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Potisk by podle mě vypadal tak nějak levně a celou nádheru by zničil. Pokud bych chtěl nápis, tak mě napadá intarzie (drahý), nebo nápis vyrobený z kovu a nějak přimontovanej. Např. oválek s vyrytým nápisem, nebo provedení jako na autě, kdy jsou kovový jen písmena a pozadí prosvítá. Prosím jsou to jen nápady, tak buďte shovívaví
zdenda Odesláno 28. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Já potisk taky nemusím . Jen, že je to reklamka a ta možnost se nabízí. Při představě, že na něj napíšu hodinky, aby se pozůstalí neoddávali naději, že tam je poklad nebo vkladní knížky se směji
zdenda Odesláno 28. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2006 člen počet zdenda 2 aCIDfire 1 falkkon 1 body3 1 vlasta66 1 jerryl 1 kamil 1 honza49 1 chronomag 1 Omluva Honza49, aktualizace. Neumím rovnat. V excelu to sedí , tady ne
Radimk Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 zdenda napsal: člen počet zdenda 2 aCIDfire 1 falkkon 1 body3 1 vlasta66 1 jerryl 1 kamil 1 honza49 1 chronomag 1 Omluva Honza49, aktualizace. Neumím rovnat. V excelu to sedí , tady ne Neomlouvej se, já tu neumím ani vložit článek z excelu. Ale Kdo je víc gramotný, ať mě přidá do seznamu: Čiže 10 stávajících + Radimk 1 ks Dík
Radimk Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Každý "nalepený" štítek bude vypadat morbidně. To už zrovna napišme slogan: Kdo mi bednu ukradne, tomu prdel upadne!! Přikláním se k čistému dřevu.
zdenda Odesláno 28. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2006 člen počet zdenda 2 aCIDfire 1 falkkon 1 body3 1 vlasta66 1 jerryl 1 kamil 1 honza49 1 radimK 1 chronomag 1 suma 11 Ten Chronomag má nějaký výsadní postavení , teda na tomto fóru samozřejmě
Radimk Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Nic nového? Je potřeba ukončit domluvu a osoba zodpovědná aby si řekla o detaily zájemců včetně jejich "finančních příspěvků". Expedice by pak následovala dle možnosti Vaše názory?
ondrej Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Já bych se rád taky přidal = taky mám zajém o jeden kousek. (omlouvám se za zpoždění, ale až teď jsem našel tento thread). Jak se to bude distribuovat?
Radimk Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Radimk napsal: Nic nového? Je potřeba ukončit domluvu a osoba zodpovědná aby si řekla o detaily zájemců včetně jejich "finančních příspěvků". Expedice by pak následovala dle možnosti Vaše názory? To Zdenda: Tak už jsme dva . Dej se do toho
Honza49 Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Zjistěte kolik tedy stojí jeden. Přidejte poštovné a asi by bylo nejlepší poslat peníze předem, ať to nedopadne jak s LINEOU40 LE, kdy někteří neposlali ješt co měli. Ono cca 5500 je už dost peněz. Honza 49
falkkon Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Asi ten co to spáchal,zdenda,by napsal nějaký kontakt na peníze(účet,adresa nebo jak chce)kolik poslat(cena +další výdaje)a až to bude mít od všech tak ty boxy objedná.Co vy nato?
Honza49 Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 2falkon Souhlas Honza49 Co Ty na to Zdendo?
zdenda Odesláno 3. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2006 člen počet zdenda 2 aCIDfire 1 falkkon 1 body3 1 vlasta66 1 jerryl 1 kamil 1 honza49 1 radimK 1 chronomag 1 ondraj 1 suma 12 Souhlas. Je nás jedenáct, jako v té staré písničce. Jen prosím o trpělivost. V pátek 10. 3. jdu na chvilku do špitálu . Doufám, ale, že mě budou mít brzo plný zuby a vyhodí mě. Tak můj návrh je následující : objednám boxy, a rozešlu je, v případě Prahy navrhuji osobní odběr. Ne, že bych byl boháč, ale předpokládám určitou serioznost členů toho chatu, takže je pošlu na dobírku a bude. Pro opozdilce objednám je v pondělí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se