Jiti Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Moc díky. Ráda vyřídím .... když to všechno dobře dopadne, tak by už ve středu mohl být doma a myslím, že ho v klidu udržím tak do pátku :-))) Myslím, že by Vás Zdenda rád viděl osobně ... ale pokud má někdo cestu a hodilo by se mu to tento týden, opravdu mi to nedělá problém, a můžeme se domluvit.
Radimk Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Nojo ale jet ze Zlína tuším někam na sever do Čech...trochu z ruky
Jiti Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 To Radimk: ????? asi nejsem úplně v obraze ..... krabičky dorazí zítra do Prahy ... a myslela jsem, že jsme domluveni, že část se předá a převezme v Praze osobně a druhá část popotuje (možná hromadně) na Moravu....
Radimk Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Trochu upřesním: Původně bylo domluveno jednotlivé rozesílání, proto jsme dávali do mailu adresu. Možnost změny vždycky existuje.
body3 Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Adresu jsem poslal, kam se má box zaslat, ale pokud je nějaká změna tak se přizpůsobím. Hlavně ať se brzo uzdraví, box má času dost, zdraví je přednější. Hezký večer přeji.
aCIDfire Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 ..Jiti díky za informování ..pár lidí vč.mě se domlouvalo na os.odběru v Praze,ostatním poštou na dobírku asi. Já klidně poškám do pátku(stejně dřív nemám vůbec čas ) popř.do příštího týdne,není problém.
Jiti Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Odesláno 14. března 2006 Fain. OK. Myslím, že na Vašich domluvách se nic nezměnilo. Já jsem jenom chtěla vyhovět, když by někdo "potřeboval" boxík hned. Pozdravy vyřizuji moc ráda. Hezký den všem.
ondrej Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Odesláno 14. března 2006 Paráda ! Zdálo s mi to nebo jsme se už domluvili na tom jednom balíku pro více lidí z Ostravy (a okolí)? Kdo, kdy a kde ?
Jerryl Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Odesláno 14. března 2006 Já se jen ozývám, aby se na mě nezapomnělo. Krabici si rád přeberu v Praze jakožto domorodec. Žádnej kvalt. Pozdravujte Zdendu
falkkon Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Odesláno 14. března 2006 Jestli by to šlo tak poštou,nebo do Ostravy někomu k a tam mi to známá přebere osobně.Adresu jsem poslal mejlem už dřív
alessi Odesláno 15. března 2006 Nahlásit Odesláno 15. března 2006 Jsem z Ovy a v pátek budu v Pze, tak to můžu vzít sobě a všem ostatním z Ovy - pokud to nebude příliš velký počet, abych to uvezl (jedu vlakem). Pak bude nutné, aby se ostatní Ostravani domluvili a předal bych to všem hromadně někde v centru kolem páté hodiny. Co vy na to? Aleš P.S.: Telefon na Jitku mám, domluvím se s ní během zítřka.
jirka2 Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 To Jiti. Poslal jsem Vám svoji adresu, ale nijak to nespěchá. Klidně se přizpůsobím většině. Přeji brzké uzdravení. Zdendovi.
Honza49 Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 Jak to dopadlo s těma ostravskýma boxama. Poslal jsem mail, telefon a nic........ Honza49
ondrej Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Odesláno 21. března 2006 Tak už mám box doma... je opravdu perfektní. Děkuji moc všem zúčastněným.
Jiti Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Odesláno 21. března 2006 Zdenda ještě marodí, a já nějak nestíhám .... ale myslíme na Vás. Jsem ráda, že ti šťastnější, kteří už boxíky mají, jsou spokojení ...
body3 Odesláno 21. března 2006 Nahlásit Odesláno 21. března 2006 Tak to se moc nehoň a Zdenda ať se brzo uzdraví. Hezký den všem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se