Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc díky. Ráda vyřídím .... když to všechno dobře dopadne, tak by už ve středu mohl být doma a myslím, že ho v klidu udržím tak do pátku :-))) Myslím, že by Vás Zdenda rád viděl osobně ... ale pokud má někdo cestu a hodilo by se mu to tento týden, opravdu mi to nedělá problém, a můžeme se domluvit.

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To Radimk: ????? asi nejsem úplně v obraze ..... krabičky dorazí zítra do Prahy ... a myslela jsem, že jsme domluveni, že část se předá a převezme v Praze osobně a druhá část popotuje (možná hromadně) na Moravu....

Odesláno

Adresu jsem poslal, kam se má box zaslat, ale pokud je nějaká změna tak se přizpůsobím.

Hlavně ať se brzo uzdraví, box má času dost, zdraví je přednější.

Hezký večer přeji.

Odesláno

..Jiti díky za informování

..pár lidí vč.mě se domlouvalo na os.odběru v Praze,ostatním poštou na dobírku asi.

Já klidně poškám do pátku(stejně dřív nemám vůbec čas :( ) popř.do příštího týdne,není problém.

Odesláno

Fain. OK. Myslím, že na Vašich domluvách se nic nezměnilo. Já jsem jenom chtěla vyhovět, když by někdo "potřeboval" boxík hned.

Pozdravy vyřizuji moc ráda. Hezký den všem.

Odesláno

Jsem z Ovy a v pátek budu v Pze, tak to můžu vzít sobě a všem ostatním z Ovy - pokud to nebude příliš velký počet, abych to uvezl (jedu vlakem). Pak bude nutné, aby se ostatní Ostravani domluvili a předal bych to všem hromadně někde v centru kolem páté hodiny. Co vy na to? Aleš

P.S.: Telefon na Jitku mám, domluvím se s ní během zítřka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...