Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Louis Moinet City Limited Editions Co se týče mechaniky perfektní, ostatně jako vždy. Avšak trochu rozpačitý jsem z číselníku. Samozřejmě, jedná se L.E. s názvem City. Proto na hodinkách New York vidíme nic moc zpracovaný Brooklynský most, Chrysler Building a další známé stavby. Na číselníku hodinek z katarského hlavního města Doha lze rozpoznat atraktivní architekturu, která vyrostla za pár desetiletí z písku díky petrodolarů. Jistý si však nejsem, dnes padla na jinou značku tato slova, "má tohle zapotřebí ?" Domnívám se, že to Moinet zapotřebí nemá. zdroj - Master - Horologer?
organic Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Moc pěkná práce, přijdou mi docela designově vyvážené. Pro Big Apple patrioty "must have" hodinky. Krásně zdobený strojek a frajeřinka s kouskem meteoritu nalezeného v daném městě jako třešnička na dortu. Mě se tedy líbí více Doha. Ale uvítal byl taky verzi s Hradčanama a Kalrovým mostem
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Paráda,hodinařina,materiály,to všechno nás přesvědčuje,že ustáli hranici mezi prvotřídním funkčním šperkem a kýčovitostí,jak dalece,posuďme sami. Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
NIGHTinGALE Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Doha je super, krásná barevná kombinace.Sedět na barelu ropy, už si je objednávám.
Zeppelin Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Pecka jako vždy a ty ručky super, ladí to k sobě
JohnDoe Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Obvykle mě takové "tématické" hodinky spíš odpuzují, ale tyhle mě hodně berou - oboje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se