tebo.j Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Zdravím příznivce hodinek.Mám malý problem.Líbí se mi hodinky Seiko Atlas již delší dobu.Nejsem počítačový genius a tak objednání ze zahraničí nepřicházelo v úvahu.Nyní jsem objevil možnost objednat je u nás,za 4100kč.Myslím že to není až tak špatná cena.Mám ale dilema-budou se mi ve skutečnosti líbit?Na obrázku jsou super,stále ale váhám.Co vy na to?
kubson Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 při nákukupu přes internet máš 14dní na vrácení bez udání důvodu..
jfk Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Zdravím příznivce hodinek.Mám malý problem.Líbí se mi hodinky Seiko Atlas již delší dobu.Nejsem počítačový genius a tak objednání ze zahraničí nepřicházelo v úvahu.Nyní jsem objevil možnost objednat je u nás,za 4100kč.Myslím že to není až tak špatná cena.Mám ale dilema-budou se mi ve skutečnosti líbit?Na obrázku jsou super,stále ale váhám.Co vy na to? Jakou jsi si vybral barvu? Pokud tyto černé mohu jen doporučit jsou nádherný . Pokud k hodinkám budeš chtít pouzdro, potápěčský pásek a hadřík kontaktuj Kubsona velmi rád ti s pořízením pomůže:). Ahoj jfk
Recommended Posts