Porotrico Odesláno 25. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Díky, už jsem se bál, že budu muset studovat co jsou to cookies! To jsou takové velmi dobré sušenky z pšeničné mouky a obvykle s čokoládou a lískovými oříšky...
Porotrico Odesláno 25. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Tak to jsi mě uklidnil! To jsem rád. Jinak jsou to temporary soubory, v nichž se ukládají user settings, které se posléze použijí při opětovné návštěvě daného serveru. Typickým příkladem jsou customized portal's views, například atlas.cz (nastavíš si předpověď počasí pro nějaké město, program televize pro určité TV programy apod.) nebo automatické přihlašování či alespoň zapamatování username.
old black Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Tak to jsi mě uklidnil! To jsem rád. Jinak jsou to temporary soubory, v nichž se ukládají user settings, které se posléze použijí při opětovné návštěvě daného serveru. Typickým příkladem jsou customized portal's views, například atlas.cz (nastavíš si předpověď počasí pro nějaké město, program televize pro určité TV programy apod.) nebo automatické přihlašování či alespoň zapamatování username. Dík za poučení, ale ty s čokoládou a oříšky by mě zajímaly víc!
pilot Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 měl jsem podobný problém = vymazal jsem historii + cookies soubory a naběhla ta samá hláška; odstranilo se to "samo" po opětovném najetí na net a vytvoření souborů... (stejně se v tom příliš neorientuji...)
Porotrico Odesláno 25. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2007 měl jsem podobný problém = vymazal jsem historii + cookies soubory a naběhla ta samá hláška; odstranilo se to \"samo\" po opětovném najetí na net a vytvoření souborů... (stejně se v tom příliš neorientuji...) Pokud se Ti objevila chybová hláška o špatně definovaném uživateli guest, tak vymazání cookies a historie by rozhodně nepomohlo. Admin musel opravit interní SQL databázi tohoto fóra (chyběl tam záznam pro onoho uživatele guest). Naštěstí se mi jej povedlo přesvědčit, že tam má chybu a jakou. Nakonec podlehl a spravil to...
Návštěvník Snow Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 měl jsem podobný problém = vymazal jsem historii + cookies soubory a naběhla ta samá hláška; odstranilo se to \"samo\" po opětovném najetí na net a vytvoření souborů... (stejně se v tom příliš neorientuji...) Pokud se Ti objevila chybová hláška o špatně definovaném uživateli guest, tak vymazání cookies a historie by rozhodně nepomohlo. Admin musel opravit interní SQL databázi tohoto fóra (chyběl tam záznam pro onoho uživatele guest). Naštěstí se mi jej povedlo přesvědčit, že tam má chybu a jakou. Nakonec podlehl a spravil to... Zaplať pánbůh, ale mám pocit,že se mu na počátku nějak zvlášť nechtělo. Viz : Nevidim v nastaveni fora zaden duvod, proc by Guest nemel fungovat? Takze bud je to nejakou chybou ve foru, nebo nevim Forum by melo v brzke dobe prejit prerodem na zcela novou platformu, takze ja osobne se hledanim proc nekomu s vypnutyma cookies nefunguje to ci ono (navic ve foru bez budoucnosti) fakt nejdu angazovat..sorry Takze do doby nez bude nove forum, je treba si bud zapnout cookies, nebo pokud k nim mate takovou silnou averzi, nainstalovat si na prenosny klic portable fiirefox ci jiny prohlizec a neptrapit se tim, ze se nekam nejake cookies ukladaji.
Návštěvník Snow Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Chtěl bych požádat, zdali bychom nemohli být včas upozorněni na vypnutí chronomagu v době jeho konverze, nerad bych zase otravoval své kolegy dotazy na téma zda jim fórum funguje nebo ne, dnes jsem otravoval kdekoho a myslím, že jsem nebyl sám, takže předpokládám, že bychom mohli ono varováni dostat. Díky předem. S. P.S. omlouvám se Kamilovi, kterého jsem vyrušoval při školení, Porotrikovi, kterého jsem vyrušoval při práci, vorovi a dalším, zde je názorně vidět kam se závislot na fóru může dostat .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se