junior300 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Tak tak, zaujima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 18 hodinami, libor2002 napsal: Hele, ale když už Roman tohle zapadlé vlákno "vyštrachal", tak bych měl v šuplíku pár filmů... ale nevím jestli to ještě vůbec někoho zajímá? hlásím se do řady.. určo zajímááá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 OK, tak něco připravím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Jak už jsem naznačil, tak mám v zásobičce několik filmů. Něco budou malé "štěky", ale budou i pěkný kousky, které se podařilo ulovit. Moc jsem nevěděl, jestli toto vlákno obnovovat, protože poslední roky jsem opravdu neměl čas na podobné věci a snažil se nějak "vybruslit" z nepřízně posledních dvouletých událostí. Mno, zkrátím to, abych z toho tady nedělal "žumpu" ... prostě jsem se na to v lednu vysral a stáhl si film. A tady je první filmeček na pohodu s Christopherem Lambertem a Christopherem Lloydem - komedii Proč já? (Why Me?, 1990) o dvou zlodějích klenotů, kterým jsou v patách nejen policajti, ale celá mafie. Tak hodinky se ve filmu jenom mihnou. Zlodějům jde jen o drahokamy a zbytek vyhodí do smetí… a i nějaký ty hodinky. No jo, dřív se to házelo do koše a teď za tyhle vintage platíme nemálé sumy. Takže za smetí tu máme třeba Tag Heuer 3000 (937.xxx). Řada 3000 byla představena v roce 1984 a byla v prodeji jen něco málo přes 5 let - verze s chronografem ještě kratčeji. K dostání ve čtyřech barevných variantách a čtyřech velikostech - Full size, Medium, Boys a Ladies. Strojek quartz ESA 555. 112/ ETA 955.112. Chrono mělo automatický strojek (LWO 283) spojený s modulem DD2000 (Dubois Depraz2000) se základnou ETA 2892 nebo strojek Quartz (Calibre 185). Christopher Lloyd měl na ruce Tag Heuer S/el (S93.3xxC) Model S/el (Sports Elegance) byl uveden na trh v roce 1987 s designem výrazného propojení s náramekem. S/el zaznamenaly v 90. letech obrovský úspěch a staly se nejprodávanějšími hodinkami TAG Heuer své éry. Série pokračovala až do roku 1999, kdy byla přejmenována na „Link“. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 hodinky do kosa vyhodit, take kacirstvo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Sice film z roku 91, ale když tu byl ten Jean Reno, tak kdo si teď v telce všiml, co měl ve filmu Operace Corned Beef (L'Opération Corned Beef) Reno za hodinky? Breitling Old Navitimer 81610 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 sialena komedia ala France Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Jee ty mám. Vzhledem k tomu bikolor, to je docela 80s uchylárnička. Tak tu jsou asi na fóru jenom jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 V 2. 4. 2022 v 18:15, RobertPlant napsal: Jee ty mám. Vzhledem k tomu bikolor, to je docela 80s uchylárnička. Tak tu jsou asi na fóru jenom jedny Jsou úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Tak jsem se včera koukal, co kde v telce dávaj... a na ČT3, kterou jsem línej naladit, teď po X letech běží seriál Dempsey a Makepeaceová (Dempsey & Makepeace, 1985-86). Pro mnohé dobře známej nebo jej mají někde hluboko v paměti… Kdo nezná či nevyděl, ať si doplní vzdělání. Budou to takové střípky z velké mozaiky, které tu rozdělím podle epizod. díl 01 díl 02 díl 04 Casio TC600 Video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 díl 07 díl 08 Casio, Seiko, Pulsar? díl 10 díl 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 díl 12 díl 13 díl 14 díl 15 díl 16 díl 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 díl 19 díl 20 ... uff, konečně něco jiného díl 21 Nick Brimble se proháněl v Pontiac Firebird 1969 díl 22 nevím díl 23 díl 25 Seiko 7A28-7110 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 díl 26 Seiko Quartz 7548-700B Tank je „prej“ AMX 13 Chaffee (1960) a co jsem dohledal na netu, že jich bylo vyrobeno jen 150 pro francouzskou armádu v dobách vrcholící alžírské války. A jedná se o nějaký mix věže z Chaffee M24 s 13tun podvozkem. díl 28 díl 29 Nikon FE (od roku 1978) https://www.makofoto.cz/nikon/navody_k_fotakum/Nikon_CD_Katalog_EN.pdf Zlatá nálepka Passed: Japonský institut pro kontrolu kamer (Japan Camera Inspection Institute, JCII) začal kolem roku 1954, protože pověst japonských produktů byla dost špatná. I když byly zřejmé kvalitní produkty jako Nikon, Canon, Olympus atd., mnoho levných fotoaparátů pomáhalo zdůraznit stereotyp „Made in Japan“. JCII testované vzorky a pokud prošly stanovenými standardy, linka dostala zlatou nálepku. Na začátku 80. let (myslím) to bylo vyřazeno, protože se to stalo zbytečným, protože do té doby se japonská kvalita fotoaparátu stala standardem tohoto odvětví. TORCH https://nosher.net/archives/computers/micro_decision_1982-05_002 díl 30 Tak tentokrát hodinky přeskočím. Nějak mě Sekonda nebere… To mě spíše zaujme velkoformát Mamiya M645 1000S A pak plážová bugina, kterou stavěl Bruce Meyers, a nejvíc je známá hlavně díky McQueenovi z filmu Aféra Thomase Crowna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Tvl, jdeme do finále... díl 31 Co tedy nosil Dempsey na ruce? (tedy kromě dílů 22 a 23) Heuer Serie 2000 Rok vzniku 1982 a design jim navrhl Eddie Schopfer. K dispozici ve dvou verzích – černá hliníková luneta a druhá varianta měla lunetu z nerezové oceli se šesti „úchopovými body“. První modely série 2000 jsou pouze s quartzovým strojkem, až později s automatickým hnutím. Jak quartzové, tak automatické chronografy využívají modul chronografu Dubois Depraz 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 A sorry za hrubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Libore, nejsi ty investigativní novinář? Pěkný kus práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Ten serial som moc rad. Tie ich hlasky. Glynis a Michael sa nakoniec vzali, hoci na zacistku sa nemohli vystat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 (upraveno) Další parádní úlovek. Po zhlédnutí filmu se jej vyplatilo ještě znovu stáhnout, ale tentokrát v lepší kvalitě. Ne, že bych to musel vidět podruhé, ale měl jsem tušení, proč to udělat... Oči Laury Marsové (Eyes of Laura Mars, 1978) v hlavní roli Faye Dunaway a Tommy Lee Jones. Fotografka je schopna vidět svět očima sériového vraha. S pomocí policejního detektiva se jej pokouší zastavit. Mno, konec jsem nějak nepobral, vrah není zahradník, ale… Takže co tu máme… Začnu nechronomágovsky, takže vintage foťákem… Nikon FM (1977). Ale teď co měl Tommy Lee Jones. I přes tu „lepší“ nekvalitu, to odhadnu na Rolex Explorer II Ref 1655. Expy II jsou z let 1971 až 1984. Oproti Explorer I jsou vylepšeny o funkci data a 24hodinové indikace pomocí oranžové ručky a vnější odstupňované lunety. Strojek je cal. 1575. Co jsem ještě dohledal, tak Rolex Explorer byl navržen speciálně pro průzkumníky jeskyní. A že o Expy, oproti Subům, nebyl moc zájem… to nechápu, mě se Explorery tuze moc líbí. Já prostě těm rolexákům nerozumím. Vývoj a design mezi roky 71’až 84‘: ZDE PS: @ponorka9 investigativní novinář fakt nee, ale jsem s nima pod "jednou střechou" Upraveno 18. května 2022 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se