Jiribartl Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Značka Citizen tu příliš neletí, nemá zrovna čím nadchnout, ale její modely ECO DRIVE s RC tu pár věrných příznivců mají. Když jsem se před časem rozhodoval, čím nahradit své víkendové,čistě sportovní hodinky, jako jedna z možností mě napadla i tato řada od CITIZENů. Nevypadají jako sporttestry, mají slušnou WR, luxusní lumi a jsou naprosto bezúdržbové. Ideální hodinky, které vezmu na ruku jen příležitostně, nebo o víkendu s vědomím, že jdou naprosto přesně. Řekl bych, skvělý doplněk k mechanikám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Nápor parádních fotek,směle se hlásím v oblasti baterkáčů k příznivcům solárek a rádií.Mají svojí osobnost,nevšímáš si jich,dáváš jim zabrat,nic je nerozhází a melou si stále svojí písničku v podobě přesnosti,perpetualu a odolnosti.Citizen u těhle kousků přidává slušný materiály a zpracování,ale nechá si za to i zaplatit.To je chvíle se pozastavit v případě titanu nad titanium band Made in China.Nejsou jediní,kteří hledají různé cesty.Rád budu sledovat dál jejich osud. Upraveno 1. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 1. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Jo, tou cenou šplhají opravdu dosti vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Myslm, že tohle jsou fajn hodinky. V reálu jsou mnohem lépe čitelnější než na fotkách. Vždycky se mě líbily a dokonce jsem je to před nějakým rokem tady poptával, ale nikdo se jich tenkrát nechtěl zbavit. Člověk se o ně nemusí starat a pořád jdou přesně Má je kolega v práci a je s nima moc spokojenej. Jen jsem někde četl, že někteří mají problém s ručičkami. Snad že jsou trochu volnější a při nárazu se pohnou a je potřeba je znovu nastavit Jinak fotky pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Super hodinky, podobné jsem měl od Casia, ale ten "bordel" na cifru mě časem omrzel, tak šly do světa. Mimochodem, už jsi použil logáro? Je to dobrá fičura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se