jacob Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Zdravím všechny, mám takový jeden problém dostal jsem další Prim Sport II, v hezkém, stavu, stroj je jeko nový, ALE hodinky nejdou natahnout, ručičkama nejde přes korunku hýbat, prostě korunka jako by nefunkcní pří otáčení žádný odpor nic... Nevíte někdo prosim co by to mohlo být??? Jesli to mohu zkusit rozchodit doma, nebo až v pondělí u hodináře :-) Všem dekuji.
Ondraj Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Tak mě jako hodináře amatéra napadá buď zlomená hřídelka, nebo v hodinkách chybí ozubení kterým prochází hřídelka.
afrikab Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Vidím to podobně, určitě bych to rozebral. Presne tak, urcite tam bude neco spatneho. Mozna nejaky kaminek mezi koleckama. Urcite je rozeber na vsecgny casti a pak sloz.
Luk Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Mylím, že bude stačit zkontrolovat hřídelku a spojku. Celé to rozebírat nemusíš.
jacob Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Tak jo děkuju Vám za odpovědi, až zítra bude přes den světlo, tak se na ně podívám zblízka :-)))
Recommended Posts