Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No já mám taky těch stěžejek doma pár stovek, ale jelikož chystám projekt z hodinkového odpadu, tak je tam úspěšně zužitkuji :D

Já mám jasno - mesh půjde primárně na Wancher Cifra Zero a sekundárně, pokud sedne, tak na V-E Arktika ;)

Každopádně za ten směšný peníz vypadá nad očekávání dobře :)

Odesláno

Na těch Wancherech to vypadá moc dobře. Líbí se mi ještě víc než předtím. S tím můžeš vyrazit do Národního divadla nejenom v Brně, ale rovnou i v Praze.

Odesláno

Jo jo, líbí se mi to fakt moc. Já už oblek moc v poslední době nenosím, do divadel chodíme spíš v menších městech a když se najednou objevila potřeba dát si na sebe oblek, tak jsem zjistil, že to, co jsem nosil k obleku dříve, dnes už na ruku odmítám dát. Tak jsem musel řešit nějaké slušné hodinky, které by ale snesly i rifle :) A tyto Wancher Cifra jsou fakt velice univerzální... A ten mesh jim prostě sluší ;)

Odesláno

Momentalne za tu cenu vyprodany. Uz jsem mu ale psal, jestli nema dalsi, taky bych si jeste jeden-dva vzal. Az odepise a pripadne vystavi novou aukci, dam sem link.

Pokud ti ale nevadi dat o 60,- penez vic, tak ty tam na íbej najdes...

Odesláno (upraveno)

Parada, taky jsem si jeste objednal 24mm na V-E Arktika ;)

Postni nejaky wristshot.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Je mi to blbý, nicméně, nemáte nikdo link na ebay (apod.), kde by se dal sehnat, zde skloňovaný, mesh za rozumný peníze. Nemůžu najít 22mm za méně než +/- 600,-

Odesláno

Je mi to blbý, nicméně, nemáte nikdo link na ebay (apod.), kde by se dal sehnat, zde skloňovaný, mesh za rozumný peníze. Nemůžu najít 22mm za méně než +/- 600,-

Odesláno (upraveno)

Tyto doplnky je nejlepsi hledat pres ebay.ph nabo ebay.ca

Prekvapive to hazi uplne jine vysledky nez ebay.com

No a ve vysledku - stejne musis koukat, hlidat a cekat az se neco levnejsi objevi. Tech za 600 az 2000 tam jsou mraky...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno (upraveno)

zistil som ze potrebujem este jeden tak som googlil a nasiel som od ineho predajcu za podobnu cenu. cca 11eur. Tak som objednal v 20mm velkosti.  Avsak ponuka vsetky velkosti-18-20-22-24mm. 

http://www.ebay.de/itm/18-20-22-24mm-Silver-Web-Mesh-Watch-Band-Stainless-Steel-Buckle-Mens-Gifts-C365-/261519915049

tento krat som to objednaval do CR. Dodanie by malo byt medzi 14-30.7 

Upraveno uživatelem People
Odesláno

zistil som ze potrebujem este jeden tak som googlil a nasiel som od ineho predajcu za podobnu cenu. cca 11eur. Tak som objednal v 20mm velkosti.  Avsak ponuka vsetky velkosti-18-20-22-24mm. 

http://www.ebay.de/itm/18-20-22-24mm-Silver-Web-Mesh-Watch-Band-Stainless-Steel-Buckle-Mens-Gifts-C365-/261519915049

Díky, objednáno ;) Sháněl jsem pro manželku, tak jsem vzal 18mm, vycvakám po jednom očku, dám menší sponu a bude mít podle přání. Škoda, že se menší rozměry než 18 nedělají v této kvalitě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...