belkov Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Nikdy jsem moc neveril na superquartz ze by to byl takovy rozdil oproti normalnimu quartzu, ale panove za 5 měsíců odchylka 0. Musim se mu omluvit
belkov Odesláno 8. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2014 No sam jsem prekvapeny. Paráda.
VojtaB Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Oproti bondovkám, který mi dělají zhruba 1s tejdně super přesnost.. Nevíš prosím, kdy se superquartz začal do Béček dávat?
belkov Odesláno 8. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Tak to fakt nevim, ale urcite se to da na netu zjistit pokudnte to zajima.
vitasvitas Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Škoda, že Chronospace uplně zmizel z nabídky..
belkov Odesláno 14. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Nezmizel. Provaznik ho prodava.
peter tham Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 2001Uvedenie na trh strojceka SuperQuartz, ktory je 10 krat presnejsi ako standardny strojcek typu quartz. V tomto čase je to jediný quartz strojček splnajuci požiadavky COSC.?ale už skôr boli iné tekompenzačne Q hodinky aj od ETA v Omege a Longines
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se