Daemonultimate Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Girard-Perregaux SEA Hawk [colored for the sea]Variace Sea Hawk zas trochu jinak,tentokrát pod vlivem inspirace blížícího se léta a s ním spojené vidiny moře v podání GP: 1000m WR 44mm in-house GP03300-0074 s automatickým nátahem,46 hodin rezerva s ukazatelem heliový ventil charakteristické umístění datumky možnost volby mezi rubber divers strapem a novým ocelovým náramkem
Kid_A Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 hodne barvicek, ale ty modry nejsou spatny
NIGHTinGALE Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Mně se Sea Hawky líbily vždycky a tahle moderní barevná variace se mi líbí snad ještě víc. A ta černá datumovka je taky super.
IzTaPa Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Girard-Perregaux Sea Hawk Blue Watch Hands-Onhttp://www.ablogtowatch.com/girard-perregaux-sea-hawk-blue-watch-hands/ bud ma Ariel malou ruku, nebo to 44mm pouzdro vypada opticky vetsi...
Daemonultimate Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2014 (upraveno) Ta ruka nebude žádnej macek Upraveno 10. května 2014 uživatelem Daemonultimate
Honza.manta Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Na tý modrý gumě vypadaj super.
Kid_A Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 jojo, v realu vypadaj moc povedene. trochu svezi krve do klasickych G-P zil, proc ne....
gougy Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Už v klasické černé jsou to úchylné hodinky v nejlepším slova smyslu, nové barvy jim sednou a mít tlapu mořského vlka, rád bych je nosil.
cigi Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Jak strašně na mě působí na promo fotomontážích, tak skvěle se vyjímaj na fotu na zápěstí - to jsou paradoxy !!
Krrtek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Girard-Perregaux Sea Hawk Blue Watch Hands-Onhttp://www.ablogtowatch.com/girard-perregaux-sea-hawk-blue-watch-hands/ bud ma Ariel malou ruku, nebo to 44mm pouzdro vypada opticky vetsi... jo jo, já má ty první dvojky (kulatý) a je fakt, že na ruce působí mohutněji, než jejich papírová velikost, je to kus železa :-). no a vzhledem k těm hranám na těhle, bych řekl, že se to ještě trochu násobí (pocitově - ta velikost :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se