Kid_A Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Zajimave bizar napad, udelat z semi-lestenyho tahu poradnej kartac..... (prvni foto je originalni tah, druhe foto je d-i-y pracicka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Tyhle personisace povrchovek se mi líběj,většinou je to pro mně krok k lepšímu,total leštěnky nemusim.Moc by mě zajímalo,jak by nějaká taková úprava vypadala třeba na Aquisech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Jedinej problem muze nastat s pripadnou obmenou staje. D-I-Y hodinky jsou temer neprodejne:))) Tyhle personisace povrchovek se mi líběj,většinou je to pro mně krok k lepšímu,total leštěnky nemusim.Moc by mě zajímalo,jak by nějaká taková úprava vypadala třeba na Aquisech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Tyhle personisace povrchovek se mi líběj,většinou je to pro mně krok k lepšímu,total leštěnky nemusim.Moc by mě zajímalo,jak by nějaká taková úprava vypadala třeba na Aquisech.Vypadalo by to super, určite by to podtrhlo ich tool design. Keďže o Aquisoch sám intenzívne uvažujem, podarilo sa mi dokonca nájsť obrázok. Určite teda nejsom sám, komu by sa brúsený ťah páčil viachttp://forums.watchuseek.com/attachments/f22/1071431d1367635460-aquis-has-arrived-giving-my-po-run-its-money-brushed-oris-22.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Určite teda nejsom sám, komu by sa brúsený ťah páčil viacTak to vypadá fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Tiež si myslím. Posunulo by to Aquis presne tam, kam patria-skvelé tool potápky. K tomu origo guma s tou úžasnou sponou a mal by som vystarané na hodne dlhú dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Tak to Ti mohu tvou rozhodnost jen závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 No neni som rozhodnutý na 100%, je tam mnoho čo mi vadí, ale v tej cenovej hladine proste asi nič lepšie nezoženiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Ale určitě ano,jen je potřeba zvážit,co člověk chce,tady je pár tipů,jestli jsi už neviděl: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64156-swiss-pot%C3%A1pky-do-40-tis%C3%ADc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Tahle povrchovka je super:-) ta se mi fakt echt líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 (upraveno) parada, aj mne sa ta uprava tahu na aquisoch paci, uz len "prebrusit" zadne sklicko na pevne krasne gravirovane dno, a budem mat casom aquisy tiez Upraveno 20. června 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se