Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejsem tady od toho abych rozdával rozumy, ale jestli můžu, tak nikam nespěchej. V klidu si to tady pročti a popřemýšlej co vlastně "potřebuješ". Čtení místního fóra je značně obohacující a určitě najdeš spoustu odpovědí na své otázky ( něco o tom vím ;-)) .

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární dny

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Původně jsem chtěl jiné oblekovky, ale když jsem viděl ty primky tak jsem se rozhodl, že do obleku najdu prim traktor, docela mi je i jedno jestli jsou mosazné, pokud budou v dobrém stavu. Financova sbírka je také mosazná, nebo již po rekonstrukci?

Financova sbírka je původní teda v mosazi. A na Orlíky musíš mít srdce přes celé tělo :-)

Odesláno

Jasně zatím mi přirostli k srdci primky traktory, dle toho co zde čtu. Starší Primky se dají poměrně za dobrou cenu sehnat na blešáku. Pokud by byla potřeba rekonstrukce, na kolik vyjde. Dávají již safírové sklo, nerez tělo atp.

Na co se člověk u těchto primek musí dívat, když je vybírá na blešáku? Přesnost asi za tu chvíli nezjistím.

Odesláno

Dej tomu cas, stejne skoncis u neceho jinyho a s daleko vyssi cenovkou. Na blesaku toho moc nezjistis, hlavne aby sly, dulezitej je stav pouzdra, puvodni cifr, rucky, pripadne luneta(u traktoru samozrejme ne). Cim hezci stav, tim lip, se strojkem uz umi hodinari slusny kouzla... Nebo je pak posles do Eltonu a vyplivnes 10k za komplet renovaci...

Odesláno

Dejte mi odkaz na nějaké oblekovky

na orientuhren.de jich např. najdeš dost. Prosím

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...