Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Junghansů tu mnoho neni, tak alespoň ve skratce. Junghans Mega Voyager typ 030/2903

rozměry pouzdra: 42mm,10mm, 100g. WR50M, RC quartz, bateriové, celotitan včetně tahu s motýlovou sponou.Safír.

post-35659-0-24984100-1399823100_thumb.jpg

post-35659-0-03150000-1399823116_thumb.jpg

post-35659-0-08826900-1399823131_thumb.jpg

post-35659-0-55935600-1399823147_thumb.jpg

post-35659-0-58186900-1399823160_thumb.jpg

Odesláno

gratuluji k vynikajícímu kousku, kterému k bezúdržbovosti chybí jen solar napájení.

Odesláno

dodatek

Po patnácti letech jsem si k narozeninám pořídil nové hodinky, né že by Citizeny už nefungovaly, fungují skvěle a stále vypadají jak nové, ale zrak se s věkem horší

:eek:  a tak bylo potřeba něco většího . Prošel jsem spousta vebů a e-shopů , viděl snad tisíce hodinek a už jsem měl vyhlédlé Casia se solárem a radiem řízené, ale pak jsem narazil na tyto Junghansy a ty mi padly do oka. Mají vše co potřebuji, čas (dokonale přesný), datum, titan (i tah). Hodil by se i solár , ale ten bohužel u Junghansů nedělají v titanu. Věci jako stopky , budíky a podobně už na hodinkách nepotřebuji a upřednostňuji spíše přehlednost a jednoduchost. Na ostatních hodinkách, které jsem vybíral, byly nepřirozeně krátké ručičky, tady jsou pěkně až ke kraji ciferníku. S příjmem  DCF problém není a tak jsou hodinky stále přesné a nastavený i LČ a ZČ. Nebýt výměny baterky, dalo by se říct bezůdržbové.

Odesláno

dodatek

Po patnácti letech jsem si k narozeninám pořídil nové hodinky, né že by Citizeny už nefungovaly, fungují skvěle a stále vypadají jak nové, ale zrak se s věkem horší

:eek:  a tak bylo potřeba něco většího . Prošel jsem spousta vebů a e-shopů , viděl snad tisíce hodinek a už jsem měl vyhlédlé Casia se solárem a radiem řízené, ale pak jsem narazil na tyto Junghansy a ty mi padly do oka. Mají vše co potřebuji, čas (dokonale přesný), datum, titan (i tah). Hodil by se i solár , ale ten bohužel u Junghansů nedělají v titanu. Věci jako stopky , budíky a podobně už na hodinkách nepotřebuji a upřednostňuji spíše přehlednost a jednoduchost. Na ostatních hodinkách, které jsem vybíral, byly nepřirozeně krátké ručičky, tady jsou pěkně až ke kraji ciferníku. S příjmem  DCF problém není a tak jsou hodinky stále přesné a nastavený i LČ a ZČ. Nebýt výměny baterky, dalo by se říct bezůdržbové.

ano, tvoje argumenty plně chápu, i já se časem začínám zaměřovat na přehlednost a dobrou viditelnost na úkor mnoha funkcí. Ten titan a safír by jim měli dodat i dobrou odolnost v nejrůznějších podmínkách. Kupovals je u zdejšího člena marvin na www.hodinky-junghans.cz?

Odesláno

gratuluji k vynikajícímu kousku, kterému k bezúdržbovosti chybí jen solar napájení.

Dík, od "megazávisláka" to potěší. Trochu jsem se obával reakce, přecijenom tu na fóru převládá mechanika. Ikdyž i ta se mi líbí a pokukuju po nějakých pilotkách, jako hlavní hodinky mi aly vyšly tyto. Občas jedu na biku i v terénu a obával bych se otřesů.

Odesláno

ano, tvoje argumenty plně chápu, i já se časem začínám zaměřovat na přehlednost a dobrou viditelnost na úkor mnoha funkcí. Ten titan a safír by jim měli dodat i dobrou odolnost v nejrůznějších podmínkách. Kupovals je u zdejšího člena marvin na www.hodinky-junghans.cz?

tak tak, koupeno  na www.hodinky-junghans.cz , šly přímo z německa, a malinko se spozdily (byly v tom dva svátky)ale jinak OK. 'Skoda, že jsem nepočkal do května , má tam 10% slevu

Odesláno

člověče gougy, prohlídl jsem si Tvou galerii fotek a musím smeknout, asi Tě to fakt dost baví, překrásný kousky hodinek a taky skvěle nafocený

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...