Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

DJ 36mm  mi krásně sednou na ruku a  jsou velmi pohodlné. Opakovaně tu slyším názory " dětské Rolexy", " hodinky pro hobity"...., což mě malinko odrazuje. 

Myslíte, že tyto hodinky nejsou dost "chlapské" ? Nebo nějaké další nápady ? 

Moje první Rolexy byly DJ 16200 a dodnes na ně s láskou vzpomínám. Byly to pohodlný hodinky a 36mm naprosto perfektní velikost:)

Odesláno

Moje první Rolexy byly DJ 16200 a dodnes na ně s láskou vzpomínám. Byly to pohodlný hodinky a 36mm naprosto perfektní velikost:)

Děkuji za podporu. ;-) Líbí se mi, jak si podobně jako já přišel na kouzlo Exp I a vyzvednul je jako možné definitivní.... :cheers:

• po měsících...
Odesláno

Po dlouhé době jsem našel další kombinaci, která mě hodně baví. Velmi pohodlné a praktické. Doporučuji.

Exp I + RubberB

4dbfc0e5650129ec4920165a3a338967.jpg

c12c3a22268bf7d6acbb23ba29a1ad63.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

tvl, to na ty gumě nevypadá vůbec zle!

Dokážu si to představit i na DJ II s hladkou lunetou. Na léto k polu prďácká kombinace. 

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

Vypadá to opravdu moc dobře. Kdyby byla možnost fotky na ruce, rád bych koukl...

847ef705eaf02a3af130da6a1b48958a.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak nějak mi v portfoliu chyběly chronografy. Napadlo mě vrátit se k moonům, ale pak mi přišly do cesty tyto legendární Sinny.

880542e31bbb108825fba81d4c555b86.jpg

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zrovna mi dorazily krásný zelený vintážní Seika z r. 1971. Na ruce velká paráda. Přemýšlím, že bych jim pořídil nějaký pěkný řemen. Nějaký tip?

b7a8338f9d68d423f315f08daefdc2a5.jpg

Upraveno uživatelem Chosef76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...