hypoun Odesláno 16. března 2025 Nahlásit Odesláno 16. března 2025 No co dodat, zdravím chrononadšence do štatlu, a palec hore za celé tvoje vlákno. Úžasný Start a celá evoluce včetně popisu až do dnešního dne.
Chosef76 Odesláno 27. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2025 ...fallen in love.... Zkusil jsem je, naživo z nich teču. Vím, že jsou větší, tlustší, drahý.., ale přesně tohle je můj "šálek kávy". Hodinky, o kterých sním. Další meta! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 27. března 2025 Nahlásit Odesláno 27. března 2025 Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. 1
Chosef76 Odesláno 27. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2025 před 9 minutami, bandicoot napsal: Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. Ano, to je na zvážení.
Chosef76 Odesláno 27. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2025 před 24 minutami, bandicoot napsal: Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. Fakt, že by to šlo lépe do komba k mým hodobožovkám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 27. března 2025 Nahlásit Odesláno 27. března 2025 (upraveno) Pecka Co je na těch nových IW501702 nového, že stojí o 40k víc než IW500705? Lakovaný ciferník? edit: champagne dial a zlaté ručky jsem měl v chrono portugalech a je to prostě až moc usedlé. Upraveno 27. března 2025 uživatelem bandicoot
Chosef76 Odesláno 19. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2025 Ahoj kluci. Je tomu už nějaký pátek, kdy jsem zatoužil po Prim Orlík Tobruk, tedy hodinky s pískovým ciferníkem, limitovaná edice. Když se před 10 lety začaly prodávat, tak jsem je hned koupit nemohl a pak je už nesehnal. Věděl jsem, že když někde budou k prodeji, tak za raketu...., ale byl jsem ochotný a připravený. Jak myslíte, že to dopadlo? Mé nové Rolex OP 41 "Beige". Skvělá velikost, přepracované nižší pouzdro, větší korunka, užší spona. Barva ciferníku se mi moc líbí, sedne k jakémukoliv outfitu. Reálně předčily "pistáciovou" konkurenci. Co Vám budu povídat, jsem šťastný jak blecha. Moc děkuji Hodinářství Bechyně a Petr Luner za možnost, skvělou komunikaci a spolupráci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vit Odesláno 19. července 2025 Nahlásit Odesláno 19. července 2025 před 2 hodinami, Chosef76 napsal: Ahoj kluci. Je tomu už nějaký pátek, kdy jsem zatoužil po Prim Orlík Tobruk, tedy hodinky s pískovým ciferníkem, limitovaná edice. Když se před 10 lety začaly prodávat, tak jsem je hned koupit nemohl a pak je už nesehnal. Věděl jsem, že když někde budou k prodeji, tak za raketu...., ale byl jsem ochotný a připravený. Jak myslíte, že to dopadlo? Mé nové Rolex OP 41 "Beige". Skvělá velikost, přepracované nižší pouzdro, větší korunka, užší spona. Barva ciferníku se mi moc líbí, sedne k jakémukoliv outfitu. Reálně předčily "pistáciovou" konkurenci. Co Vám budu povídat, jsem šťastný jak blecha. Moc děkuji Hodinářství Bechyně a Petr Luner za možnost, skvělou komunikaci a spolupráci. Na to, že je to 41mm, tak ti sedí moc hezky.
Chosef76 Odesláno 19. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2025 Právě teď, Vit napsal: Na to, že je to 41mm, tak ti sedí moc hezky. Díky. Překvapivě ano. Odzkoušel jsem OP41 už u předešlé reference a seděly. Nové pouzdro je ještě subtilnější, tak jsem měl jistotu, že to bude dobrý. OP36 mi přijdou už malé, paradoxně u Exp1 nejlepší 36. 1
Chosef76 Odesláno 31. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2025 Rolády z rozumu, šhafky srdcem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Chosef76 Odesláno 21. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 Další splněný sen.... Jsou krásné, ale už zabalené pod stromeček. Tak jen malá ochutnávka a více za pár dní. Hezké Vánoce, holky a kluci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Karussell Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Pepo, tak tohle je asi první, na čem se neshodneme , ale gratuluju k dalšímu splněnýmu snu, hezky se Ti to množí 1 1
Chosef76 Odesláno 22. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 před 16 minutami, Karussell napsal: Pepo, tak tohle je asi první, na čem se neshodneme , ale gratuluju k dalšímu splněnýmu snu, hezky se Ti to množí Ahoj, moc zdravím. Díky. Byla by tu nuda, kdybychom se na všem shodli. Z běžného života mám ověřené, že mnohokrát ty iracionální volby mi pak dělaly největší radost. Já měl pro Prim (Elton) vždycky slabost a po Orlíkách jsem toužil odjakživa. Po těch původních tedy.....Několikrát jsem měl tu možnost je koupit, ale vzhledem k tomu, že ty bych se bál nosit, tak tohle je možnost, jak svoji touhu uspokojit. Ty původní Orlíky jsem si na posledním SEW podržel v ruce, potěšil se...a mám za Prim splněno. Další chronocesta půjde už zase jinam. 1
DarylVanHorne Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Už teď máš dost brutální kolekci, tak jsem zvědavý co večer dostaneš pod stromeček Šťastné a veselé. Nezapomeň se pochlubit 1
DarylVanHorne Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 1 hodinou, Harwey napsal: No ukaz;) Přesně... Tak kdepak jsou?
Kid_A Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna V 19. 7. 2025 v 17:26, Chosef76 napsal: Ahoj kluci. Je tomu už nějaký pátek, kdy jsem zatoužil po Prim Orlík Tobruk, tedy hodinky s pískovým ciferníkem, limitovaná edice. Když se před 10 lety začaly prodávat, tak jsem je hned koupit nemohl a pak je už nesehnal. Věděl jsem, že když někde budou k prodeji, tak za raketu...., ale byl jsem ochotný a připravený. Jak myslíte, že to dopadlo? Mé nové Rolex OP 41 "Beige". Skvělá velikost, přepracované nižší pouzdro, větší korunka, užší spona. Barva ciferníku se mi moc líbí, sedne k jakémukoliv outfitu. Reálně předčily "pistáciovou" konkurenci. Co Vám budu povídat, jsem šťastný jak blecha. Moc děkuji Hodinářství Bechyně a Petr Luner za možnost, skvělou komunikaci a spolupráci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dlouho jsem tu nebyl. pekne jedes:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se