Kid_A Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Nadherny djcka!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 DJ 36mm mi krásně sednou na ruku a jsou velmi pohodlné. Opakovaně tu slyším názory " dětské Rolexy", " hodinky pro hobity"...., což mě malinko odrazuje. Myslíte, že tyto hodinky nejsou dost "chlapské" ? Nebo nějaké další nápady ? Moje první Rolexy byly DJ 16200 a dodnes na ně s láskou vzpomínám. Byly to pohodlný hodinky a 36mm naprosto perfektní velikost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Moje první Rolexy byly DJ 16200 a dodnes na ně s láskou vzpomínám. Byly to pohodlný hodinky a 36mm naprosto perfektní velikost:) Děkuji za podporu. ;-) Líbí se mi, jak si podobně jako já přišel na kouzlo Exp I a vyzvednul je jako možné definitivní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 To konecne rozhodnutie bude samozrejme na tebe.DJ 116234 su krasne hodinky to bez pochyb.Ja by som na tvojom mieste este predsa len zvazil tie GMTIIc alebo SUBc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Po dlouhé době jsem našel další kombinaci, která mě hodně baví. Velmi pohodlné a praktické. Doporučuji.Exp I + RubberB Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Pepo sem chodim rad, takove poklidne vody verne Expum....parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 tvl, to na ty gumě nevypadá vůbec zle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Jo sedí to, ale je to moc do moderna, což nevím jestli neni proti duši expů;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Díky, kluci. Kristiane, mno to je právě skvělý, jak po nasazení kaučuku dostanou ty Expy sportovní look. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 (upraveno) tvl, to na ty gumě nevypadá vůbec zle! Dokážu si to představit i na DJ II s hladkou lunetou. Na léto k polu prďácká kombinace. Upraveno 6. února 2016 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Vypadá to opravdu moc dobře. Kdyby byla možnost fotky na ruce, rád bych koukl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Vypadá to opravdu moc dobře. Kdyby byla možnost fotky na ruce, rád bych koukl... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Hodinky mnoha tváří. Díky. Je to super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tak nějak mi v portfoliu chyběly chronografy. Napadlo mě vrátit se k moonům, ale pak mi přišly do cesty tyto legendární Sinny. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ty sinny jsou fajnovy. Chvíli jsem o nich přemýšlel jak se vyskytnuly v prodeji..to jejich klenute sklo je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Zatím radost převeliká. Další kukačky budou zelený Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Zrovna mi dorazily krásný zelený vintážní Seika z r. 1971. Na ruce velká paráda. Přemýšlím, že bych jim pořídil nějaký pěkný řemen. Nějaký tip? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. března 2016 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Čekal jsem jinou zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Čekal jsem jinou zelenou Dočkej času....tyhle budou na manželčinu pacinku. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Definitivky ! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se