Ondrej71 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Svítí slunce....hned je lepší nálada. Dobrá kniha a Expy....Ten remen k nim jde skvěle Pepo, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Tu knizku bych si docela precetl,je to dobry Pepo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Dnes jsem začal. Recenze jsou skvělý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Napíšu to sem, aby někdo neměl pocit, že mu tím "špiním" vlákno. V kontextu posledních dní musím sdělit, že mám rád Aldovo, Hasňovo, Jankovo a jiná vlákna, kam se často vracím nejen pro krásné fotografie hodinek a řemínků. Možná, pokud by se to pořád tady neřešilo dokola, tak bych si ani neuvědomil, že mám nějaký problém s Damaskem. Začalo se však do toho vnášet trochu víc agresivity, než je zdrávo, tak se často zamýšlím, jaký problém mám s Damaskem. Nemám technické vzdělání, vlastně jsem velmi netechnicky založený člověk..., proto se nedokážu s Aldou bavit na na úrovni o křemíkových vláskách a jiných hi-tech vychytávkách. Mám jiná kritéria výběru hodinek. Musí mě na první pohled oslovit, líbit se mi, musí mi skvěle padnout na ruku, musí být přesné, kvalitně zpracované, musí si dokázat držet cenu v čase... Nejsem žádný pozér, kašlu na MI, celebrity. Ti, co mě znají, vědí, že nosím kromě Rolexu i staré Primky a jsem s nimi velmi spokojený. Damasko se, jak to vnímám já, tady začalo propagovat jako jakési univerzální měřítko nejvyšší kvality. Nevím, jestli jsem to nazval úplně správně...Každopádně, pokud se mi tyto hodinky na první pohled vůbec nelíbí, což nelíbí, tak tím jsem s nimi hotov, přestávají mě zajímat. Takto asi nějak vznikají ony dva pohledy na hodinky Damasko, které jsou tu často ve střetu. Řešením by byla nejspíše oboustranná větší pokora a tolerance. Vždyť, proč si tady pořád dokola kazit náladu osobními útoky a nekončícími hádkami....Mějme rádi svoje hodinky a těšme se z nich společně a ve vzájemné slušnosti a úctě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Napíšu to sem, aby někdo neměl pocit, že mu tím "špiním" vlákno. V kontextu posledních dní musím sdělit, že mám rád Aldovo, Hasňovo, Jankovo a jiná vlákna, kam se často vracím nejen pro krásné fotografie hodinek a řemínků. Možná, pokud by se to pořád tady neřešilo dokola, tak bych si ani neuvědomil, že mám nějaký problém s Damaskem. Začalo se však do toho vnášet trochu víc agresivity, než je zdrávo, tak se často zamýšlím, jaký problém mám s Damaskem. Nemám technické vzdělání, vlastně jsem velmi netechnicky založený člověk..., proto se nedokážu s Aldou bavit na na úrovni o křemíkových vláskách a jiných hi-tech vychytávkách. Mám jiná kritéria výběru hodinek. Musí mě na první pohled oslovit, líbit se mi, musí mi skvěle padnout na ruku, musí být přesné, kvalitně zpracované, musí si dokázat držet cenu v čase... Nejsem žádný pozér, kašlu na MI, celebrity. Ti, co mě znají, vědí, že nosím kromě Rolexu i staré Primky a jsem s nimi velmi spokojený. Damasko se, jak to vnímám já, tady začalo propagovat jako jakési univerzální měřítko nejvyšší kvality. Nevím, jestli jsem to nazval úplně správně...Každopádně, pokud se mi tyto hodinky na první pohled vůbec nelíbí, což nelíbí, tak tím jsem s nimi hotov, přestávají mě zajímat. Takto asi nějak vznikají ony dva pohledy na hodinky Damasko, které jsou tu často ve střetu. Řešením by byla nejspíše oboustranná větší pokora a tolerance. Vždyť, proč si tady pořád dokola kazit náladu osobními útoky a nekončícími hádkami....Mějme rádi svoje hodinky a těšme se z nich společně a ve vzájemné slušnosti a úctě. Chosefe s druhou tucnou vetou vetou nemohu souhlasit. Dost si to zobecnil. Duvodem bude mozna prvni tucna veta a tak si to vsechno hodil do jednoho pytle. Ver, ze tomu tak neni. Kdyz se podivas na stroje zvucnych jmen, Damasko by se mohl v leccem ucit a ma pred sebou jeste kus prace, stejne tak by si ale ti zvucnejsi mohli vzit priklad z nekterych jeho technickych reseni.Chodim do tveho vlakna rad, ma prijemnou atmosferu a hlavne, mam rad Explorery. Toz pokracuj, Exploreru neni nikdy dost. Upraveno 11. února 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Hezky si to napsal Pepo. A co jinak,suby stále vrtaj v hlavě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Pepo, kámen hlavou nerozbiješ... tady se věci na pravou míru snažíš uvést marně, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Hezky si to napsal Pepo. A co jinak,suby stále vrtaj v hlavě? Romane, chtěl jsem teď koupit suby, ale není zrovna správná doba...ceny se posouvají nahoru a já finišuju stavbu domu, takže priority jsou jasné. Každopádně vím, že Expy neprodám, zase by mi chyběly...a kupovat stále stejné hodinky dokola, mno...na to tu jsou jiní bonviáni. Takže počkám, nasbírám munici a koupím nejspíše nové suby do definitivního komba. Pepo, kámen hlavou nerozbiješ... tady se věci na pravou míru snažíš uvést marně, bohužel.Dlubixi, já nic rozbíjet nechci..spíše naopak. Možná jsem chtěl vzbudit trochu sebereflexe i na druhé straně..., ale třeba si Alda konečně koupí Expy a já se dočkám pořádných fotek těchto hodinek, Hasňa zjistí, že jeho Damasko kombo je nuda a vrátí se k IWC, Janko si pořídí vintážní Turn O- Graphy a dostane se do stavu věčné blaženosti a bude se věnovat jen výrobě dokonalejších a hezčích řemenů z koňskýho zadku...a Bedja všechno prodá a utržené peníze věnuje na nemocné děti...a pak tu zase bude klid a mír. Upraveno 11. února 2015 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 ..., ale třeba si Alda konečně koupí Expy a já se dočkám pořádných fotek těchto hodinek, Hasňa zjistí, že jeho Damasko kombo je nuda a vrátí se k IWC, Janko si pořídí vintážní Turn O- Graphy a dostane se do stavu věčné blaženosti a bude se věnovat jen výrobě dokonalejších a hezčích řemenů z koňskýho zadku...a Bedja všechno prodá a utržené peníze věnuje na nemocné děti...a pak tu zase bude klid a mír. amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Rybizu, ty jsi speciální kategorie, pač ikdyž se snažím zachytit každý Tvůj nákup a prodej např. 214270, vždy mi v nestřežených chvilkách pár kousků uteče. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Ha, zaznamenal jsem snad, ze se mluvi o mne = bonvian ?....hmm, slovnik cizich slov mi bylo treba, kluci asi malo ctu po vecerech jinou literaturu, nez toto forum....zamyslim se nad sebou :-)Pokolikáté máš Expy? počtvrté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Pokolikáté máš Expy? počtvrté?Myslím, že už zase nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 semi, bych řekl že už zase má ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Pokolikáté máš Expy? počtvrté?Minimalně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Od víkendu je myslim má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 semi, bych řekl že už zase má ;-)))Pak tedy po páté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Zas jich mám plnou hlavu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Zas jich mám plnou hlavu .... XVII-tky pouze s malym princem, jinak XVI-tky nebo XV-tky... doufam, ze je ti jasny, ze si kupujes predrazenou ETA???!!! Upraveno 13. února 2015 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 takhle to vypadá, jako by byly moc dlouhé, jakoby vrchní nožky přečuhovaly....ale to trojdatum není moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se