Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Napíšu to sem, aby někdo neměl pocit, že mu tím "špiním" vlákno. V kontextu posledních dní musím sdělit, že mám rád Aldovo, Hasňovo, Jankovo a jiná vlákna, kam se často vracím nejen pro krásné fotografie hodinek a řemínků. Možná, pokud by se to pořád tady neřešilo dokola, tak bych si ani neuvědomil, že mám nějaký problém s Damaskem. Začalo se však do toho vnášet trochu víc agresivity, než je zdrávo, tak se často zamýšlím, jaký problém mám s Damaskem. Nemám technické vzdělání, vlastně jsem velmi netechnicky založený člověk..., proto se nedokážu s Aldou bavit na  na úrovni o křemíkových vláskách a jiných hi-tech vychytávkách. Mám jiná kritéria výběru hodinek. Musí mě na první pohled oslovit, líbit se mi, musí mi skvěle padnout na ruku, musí být přesné, kvalitně zpracované, musí si dokázat držet cenu v čase... Nejsem žádný pozér, kašlu na MI, celebrity. Ti, co mě znají, vědí, že nosím kromě Rolexu i staré Primky a jsem s nimi velmi spokojený. Damasko se, jak to vnímám já, tady začalo propagovat jako jakési univerzální měřítko nejvyšší kvality. Nevím, jestli jsem to nazval úplně správně...Každopádně, pokud se mi tyto hodinky na první pohled vůbec nelíbí, což nelíbí, tak tím jsem s nimi hotov, přestávají mě zajímat. Takto asi nějak vznikají ony dva pohledy na hodinky Damasko, které jsou tu často ve střetu. Řešením by byla nejspíše oboustranná větší pokora a tolerance. Vždyť, proč si tady pořád dokola kazit náladu osobními útoky a nekončícími hádkami....Mějme rádi svoje hodinky a těšme se z nich společně a ve vzájemné slušnosti a úctě.  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Napíšu to sem, aby někdo neměl pocit, že mu tím "špiním" vlákno. V kontextu posledních dní musím sdělit, že mám rád Aldovo, Hasňovo, Jankovo a jiná vlákna, kam se často vracím nejen pro krásné fotografie hodinek a řemínků. Možná, pokud by se to pořád tady neřešilo dokola, tak bych si ani neuvědomil, že mám nějaký problém s Damaskem. Začalo se však do toho vnášet trochu víc agresivity, než je zdrávo, tak se často zamýšlím, jaký problém mám s Damaskem. Nemám technické vzdělání, vlastně jsem velmi netechnicky založený člověk..., proto se nedokážu s Aldou bavit na na úrovni o křemíkových vláskách a jiných hi-tech vychytávkách. Mám jiná kritéria výběru hodinek. Musí mě na první pohled oslovit, líbit se mi, musí mi skvěle padnout na ruku, musí být přesné, kvalitně zpracované, musí si dokázat držet cenu v čase... Nejsem žádný pozér, kašlu na MI, celebrity. Ti, co mě znají, vědí, že nosím kromě Rolexu i staré Primky a jsem s nimi velmi spokojený. Damasko se, jak to vnímám já, tady začalo propagovat jako jakési univerzální měřítko nejvyšší kvality. Nevím, jestli jsem to nazval úplně správně...Každopádně, pokud se mi tyto hodinky na první pohled vůbec nelíbí, což nelíbí, tak tím jsem s nimi hotov, přestávají mě zajímat. Takto asi nějak vznikají ony dva pohledy na hodinky Damasko, které jsou tu často ve střetu. Řešením by byla nejspíše oboustranná větší pokora a tolerance. Vždyť, proč si tady pořád dokola kazit náladu osobními útoky a nekončícími hádkami....Mějme rádi svoje hodinky a těšme se z nich společně a ve vzájemné slušnosti a úctě. :cheers:

Chosefe s druhou tucnou vetou vetou nemohu souhlasit. Dost si to zobecnil. Duvodem bude mozna prvni tucna veta a tak si to vsechno hodil do jednoho pytle. Ver, ze tomu tak neni. Kdyz se podivas na stroje zvucnych jmen, Damasko by se mohl v leccem ucit a ma pred sebou jeste kus prace, stejne tak by si ale ti zvucnejsi mohli vzit priklad z nekterych jeho technickych reseni.

Chodim do tveho vlakna rad, ma prijemnou atmosferu a hlavne, mam rad Explorery. Toz pokracuj, Exploreru neni nikdy dost.

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

Hezky si to napsal Pepo.

A co jinak,suby stále vrtaj v hlavě? :)

Romane, chtěl jsem teď koupit suby, ale není zrovna správná doba...ceny se posouvají nahoru a já finišuju stavbu domu, takže priority jsou jasné. Každopádně vím, že Expy neprodám, zase by mi chyběly...a kupovat stále stejné hodinky dokola, mno...na to tu jsou jiní bonviáni. :)  Takže počkám, nasbírám munici a koupím nejspíše nové suby do definitivního komba. 

Pepo, kámen hlavou nerozbiješ...  tady se věci na pravou míru snažíš uvést marně, bohužel.

Dlubixi, já nic rozbíjet nechci..spíše naopak. Možná jsem chtěl vzbudit trochu sebereflexe i na druhé straně..., ale třeba si Alda konečně koupí Expy a já se dočkám pořádných fotek těchto hodinek, Hasňa zjistí, že jeho Damasko kombo je nuda a vrátí se k IWC, Janko si pořídí vintážní Turn O- Graphy a dostane se do stavu věčné blaženosti a bude se věnovat jen výrobě dokonalejších a hezčích řemenů z koňskýho zadku...a Bedja všechno prodá a utržené peníze věnuje na nemocné děti...a pak tu zase bude klid a mír. :)

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

..., ale třeba si Alda konečně koupí Expy a já se dočkám pořádných fotek těchto hodinek, Hasňa zjistí, že jeho Damasko kombo je nuda a vrátí se k IWC, Janko si pořídí vintážní Turn O- Graphy a dostane se do stavu věčné blaženosti a bude se věnovat jen výrobě dokonalejších a hezčích řemenů z koňskýho zadku...a Bedja všechno prodá a utržené peníze věnuje na nemocné děti...a pak tu zase bude klid a mír. :)

amen :D

Odkaz ke komentáři

Ha, zaznamenal jsem snad, ze se mluvi o mne = bonvian ?....hmm, slovnik cizich slov mi bylo treba, kluci asi malo ctu po vecerech jinou literaturu, nez toto forum....zamyslim se nad sebou :-)

Pokolikáté máš Expy? ;) počtvrté?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...