Rufanius Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Zdravím všechny fandy přesných ozubených koleček a pružinek. Mám možnost koupit jedny hodinky od EBEL a chtěl bych se zeptat na zkušenosti se značkou, kvalitu, přesnost... Díky všem za jakékoliv reakce i ty o důchodcích :-)
Rufanius Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Vzhledem k tomu že jsem k diskuzi nikoho nezlákal tak se alespoň pochlubím...
Rufanius Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) hmmm tak nepochlubím nechcce mi to načítat fotky...sorry už se to povedlo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. června 2014 uživatelem Rufanius
nickolas Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 S Ebel zkusenosti nemam, ale vypadaji hezky. Zkus se k nim vic rozepsat.
Rufanius Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tak tyhle jsou z kolekce Classic Hexagon uvnitř je caliber EBEL 301 což je klasická ETA 2892 s dvěma komplikacema GMT od TechnoTime a big date - nevím od koho. Samozřejmě sklíčko safír s antireflexem. Skoro stejný dělá Tag Heuer caliber 8 GMT akorát o pár let za EBEL a hlavně o minimálně 100% dražší...Jinak EBEL patří do skupiny MOVADO a vždycky měl svůj osobitý design.
Kobliha Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 ...uvnitř je caliber EBEL 301 což je klasická ETA 2892 s dvěma komplikacema GMT od TechnoTime a big date - nevím od koho.Je to skutečně nástavba od TechnoTime 651.24H, která umožňuje kromě big date také různé varianty - dual time, day/night, druhá časová zóna s jednou/dvěma ručičkama/diskem.
Rufanius Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 díky za info. Ono se o těch hodinkách hledají informace hůře
Kex Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Jsou krásné - gratuluju k přírůstku. IMHO Ebel je v Čechách značně nedoceněná značka. Sám jsem si skoro koupil 1911 Discovery, ale nakonec u mě zvítězily Orisky...
Rufanius Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Já jsem měl 3 kandidáty a zvítězila u mě ta netuctovost...no a ve finále, proč to tajit i dobrá cena ve státech.
Rufanius Odesláno 10. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2014 ...malinko se ještě pochlubím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 S Ebel nemam zadnou zkusenost, ale tyhle tvoje vypadaji dobre.
Marek Dohnal Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 děsně se mi líbí Ebel Tekton Edice Real Madrid to jsou těžké famozní pecky o průměru 48,3 jinak svého času nosil značku Ebel i Mickey Rourke ve filmu Wild Orchid
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se