Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Z. -ja tam furt hledam ty runy a nejak je nevidim,me to jako runy nepripada,ale ja znam jen Futharg,totok jsem nikdy nevidel:-)

Nejsem v tomto směru odborník; infromaci o tom, že jde o runy jsem převzal z oficiálních materiálů Eterny. Osobně se domnívám, že jde jen o volnou inspiraci runami poskládanou do dekorativního vzoru.

Odesláno

Nejsem v tomto směru odborník; infromaci o tom, že jde o runy jsem převzal z oficiálních materiálů Eterny. Osobně se domnívám, že jde jen o volnou inspiraci runami poskládanou do dekorativního vzoru.

Aha,taky mi to tak pripada.Omlouvam se a diky...

Odesláno

Tipuju to na interpretaci typického inckého vzoru vztaženého ke slunci... No... To se dalo čekat ;)

Zdeňku, proboha už nic nefoť, už jsem si to totiž po těch pár týdnech poskládal a dneska už bych si uměl jedny vybrat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

.....

Zdeňku, proboha už nic nefoť, už jsem si to totiž po těch pár týdnech poskládal a dneska už bych si uměl jedny vybrat.

Tak schválně, které to budou... B)

Kontiki Date White nebo KonTiki Date Black/Orange...?

Odesláno

super fotky a krasne hodinky, KonTiki se mi libi nejvic v bile a retro oranzovo cerne. ten vzor na cifru se mi libi vic ten "vrstevnicovy" ten s tema sipkama je moc komplikovany a soumerny. bude to asi spis odkaz na nejake bozstva a podobne, runy mi do toho nepasuji... i kdyz pravda, Thor Heyerdahl s tim mohl mit co do cineni...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...