Chosef76 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Tohle vlákno budu poctivě sledovat. Jsem z Eterny nadšený...plánuju návštěvu Chronoshopu.
panedge Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Jedny Eterny lepší než druhý,hned bych ňáký bral.
villain83 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 To Z. -ja tam furt hledam ty runy a nejak je nevidim,me to jako runy nepripada,ale ja znam jen Futharg,totok jsem nikdy nevidel:-)
Cyril Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Jojo, jsou to fešandy....Před chvílí dorazily. Omlouvám se za hnusnou fotku....ale lepší teď prostě nedám.
Z. Odesláno 16. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2014 To Z. -ja tam furt hledam ty runy a nejak je nevidim,me to jako runy nepripada,ale ja znam jen Futharg,totok jsem nikdy nevidel:-)Nejsem v tomto směru odborník; infromaci o tom, že jde o runy jsem převzal z oficiálních materiálů Eterny. Osobně se domnívám, že jde jen o volnou inspiraci runami poskládanou do dekorativního vzoru.
villain83 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Nejsem v tomto směru odborník; infromaci o tom, že jde o runy jsem převzal z oficiálních materiálů Eterny. Osobně se domnívám, že jde jen o volnou inspiraci runami poskládanou do dekorativního vzoru. Aha,taky mi to tak pripada.Omlouvam se a diky...
bandicoot Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Tipuju to na interpretaci typického inckého vzoru vztaženého ke slunci... No... To se dalo čekat Zdeňku, proboha už nic nefoť, už jsem si to totiž po těch pár týdnech poskládal a dneska už bych si uměl jedny vybrat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2014 ..... Zdeňku, proboha už nic nefoť, už jsem si to totiž po těch pár týdnech poskládal a dneska už bych si uměl jedny vybrat. Tak schválně, které to budou... Kontiki Date White nebo KonTiki Date Black/Orange...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 moooc krasny fotky. zvlast ty chrona. kdyz trojuhelnik pronika subsialy, proste masakr:)))
Vladan Synek Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 super fotky a krasne hodinky, KonTiki se mi libi nejvic v bile a retro oranzovo cerne. ten vzor na cifru se mi libi vic ten "vrstevnicovy" ten s tema sipkama je moc komplikovany a soumerny. bude to asi spis odkaz na nejake bozstva a podobne, runy mi do toho nepasuji... i kdyz pravda, Thor Heyerdahl s tim mohl mit co do cineni...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se