skodna Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 S tím Prim sport II souhlasím asi to nebude, jinak se strojkem nikdo nic nedělal na sto procent , protože jsem je dostal kdysi jako dárek k vánocům a protože jsem tehdy vlastnil Qvartzky tak sem je moc nenosil spíš otec a ten s nima nikdy u hodináře nebyl.Až teď skoro po 20 -ti letech jsem vyklízel půdu a narazil jsem na ně.Asi to nebude žádná liga ,ale jako nález to potěší.Možná je to nějakej postkomunistickej hybrid ,nicméně jsou občas k vidění na aukru a jsou vyfocený i ve vašem úžasným katalogu kalibrů.
Honza.manta Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 S tím Prim sport II souhlasím asi to nebude, jinak se strojkem nikdo nic nedělal na sto procent , protože jsem je dostal kdysi jako dárek k vánocům a protože jsem tehdy vlastnil Qvartzky tak sem je moc nenosil spíš otec a ten s nima nikdy u hodináře nebyl.Až teď skoro po 20 -ti letech jsem vyklízel půdu a narazil jsem na ně.Asi to nebude žádná liga ,ale jako nález to potěší.Možná je to nějakej postkomunistickej hybrid ,nicméně jsou občas k vidění na aukru a jsou vyfocený i ve vašem úžasným katalogu kalibrů. Kal. 64: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kal. 69:(nejsem si jistý, jestli na fotce není 96, ale to není podstatné) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvůj strojek je kal.69 s demontovaným můstkem samonátahu. Tenhle hybrid v žádném případě nemohl opustit továrnu. To spíš někdy později v rámci nějaké opravy mohla nastoupit lidová tvořivost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se