Daemonultimate Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 (upraveno) krasny a nevsedni klasicky diversky:)A možná s parádní lumi,při tom nabušenym předloktí ,to by chtělo night shots Upraveno 23. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 jediny brutus, ktery znam je nase lokalni kapeta Brutus. narozdil o tyhle prisernosti, je Brutus po par pivech hooodne dobra muzika...http://www.youtube.com/watch?v=X6uGrhUUKJ4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 me by jen zajimalo, jestli tam v managementu u Bamfordu neni fakt vubec nikdo, kdo by rek trebas: ''Hosi, dyk je to kravina, kolik si myslite, ze se techhle vomalovanek proda? Pojdme radsi udelat vocelovy pepsiny, nebo coca colu, z toho se u Rolexu poserou a budem to prodavat jak housky na krame..?'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Přitom na auta má George docela vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 ....podle mne to tam nikdo neřekne,protože jsou všichni pěkně "sešňupaný" a pak sami čumí,co to udělali :-)))).......jestli jsou ty Brutusovy pracky celé z lumi,....tak to bude v noci "vypalovačka" :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Nejsmysluplnější seadweller, tyhle klasický komixárny, nemyslíte ?? Alspoň je ten showbyz ( a rozhodně ne ledajaký) vidět na samotném kousku, já je mám fakt rád ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 cele zle podla mna.. ale ako tu uz bolo napsiane nejaki kupci sa na to isto najdu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Za mě tak BRUTÁLNÍ až dobrý. Dobrá sranda pro prachatý, docela vtipný šlapání po ikoně. Skoro až surrealistický . Popey taky slušný Beetle Bailey trochu míň, Brutus je nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se