Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dnes se mi zastavily hodinky kupovane asi před rokem. Rotor se zasekl a otáčí se jen když s hodinkami silne zatresu. Mám karty a vše kolem. Nevíte čím to muže byt a jak řešit opravu v zaruce? Ziju aktuálne v Bratislavě tak nevím jestli kvůli tomu jet do ČR. Dekuju za kazdou radu

Odesláno

Skoro bych zajel do Brna k Hanakovi, ale pokud chces Slovensko, tak treba sem: QUARTZ SERVICE - Ludovit Nagy
Shopping City 1617/5292401 Galanta, Slovakia, tel.: +421 7077 805750

Odesláno

Děkuji, předpokládám ze se na to vztahuje mezinárodní záruka, takže je jedno kam do autorizovaného servisu. Štve me, ze nemají o víkendu otevřeno.

Odesláno

Tak reklamace přes autorizovaného prodejce, cekacka 3 týdny. To je neuvěřitelný :(

Je to smůla, ale bohužel něco holt trvá i doprava. Tři týdny jsou ještě fajn (také se mi stalo u nových hodinek střední třídy,  vada, co byla viditelná na první pohled - jen mě nenapadlo kontrolovat je v prodejně  ze všech stran) , tak vydrž  :cheers:

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

a nic nedodrbali? skrabance, bordel pod sklickom... ?? ak nie, mozes si gratulovat!! :)

Kupodivu ani ne, ještě to zdarma vyčistili ultrazv., promazali, zkouška těsnosti. Vše jak má být. Takto si představuju profi přístup. Ani jsem upřímně nečekal s nějakým zděšením :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...