Toams Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Zdravim vospolok,potreboval by som doporucit nejaku firmu (generalny dodavatel) / firmy na rekonstrukciu bytu v Praheklasika zednicina, rozvody, koncove prvky, sanita, povrchy, nove topeni+podlahovka/kotel/odkoureni/vlozka do komina a dalej repas spaletovych okien+zafrezovanie tesneni, kazetovych dveri, drevenych palubektruhlarina - kuchyn, par polic do obyvaku, skrine do spalne atd.diky moc
kvejkr Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Ahoj, doporucit nemuzu, ale rozhodne se vyhni firme DM Servis ( pan Hunčovský), nespolehlivost, presvihli termin asi o mesic, zapomneli na spoustu veci a protoze to uspechali tak museli mraky veci predelavat.
Jeremy Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Ahoj,mám, ale má toho mraky - kvalita z Prahy, ceny Severní Čechy, termíny dodržuje, kvalita bez kompromisů. Už mi dělali věci za tak 1,5 mega. Tj. můžu Tě doporučit a ozvou se - kdyžtak pošli kontakty do SZ a co zhruba potřebuješ..
sect Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Oživuju toto téma, protože bych pro kámošku potřeboval něco podobného. Firmu "vše v jednom" od návrhu po realizaci a za rozumnou cenu. Lokalita Vysočany. Můžete mi někoho doporučit? Když tak klidně i SZ. Dík.
smolda Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Zdravím všechny mohu doporučit firmu Heidis s.r.o. dělala celý byt a super.
vaba Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 (upraveno) Jsem ve fazi jednani, navrhu, konzultaci s firmou Kouba Interier. Podle chovani, referenci, atd - spicka. Bohuzel termin realizace je az 1.9-31.10. Ale pockam si a podepsal smlouvu. Maji jak archtekta, tak i vlastne truhlarnu.Jen navrh dispozice obnasel 6 variant (jedna se o byt 3+1 cca 68m2, nakonec varianta premisteni koupelny misto kuchyne - bude v koupelne okno :-)) Upraveno 10. června 2015 uživatelem vaba
Majk1 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 S Koubovyma spolupracuju (delam pro ne LEDky + svetla) a solidnejsi firmu neznam. Co se pohybuju po jejich realizacich, tak vzdy super navrh, perfektne odvedena prace a pokud se nekdy potkam s investorem, vzdy spokojen i on.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se