Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

I když mě srdce táhne více k cibulákům, rád bych si v blízké době udělal radost a koupil si nějaké *normál* vintage od omeg. 
rozhoduji se mezi dvěma kousky. 

Byla by tu nějaká hodná duše která by mi blíže pomohla s mým dilema  :0)

post-35752-0-43086300-1401357939_thumb.jpg

post-35752-0-53862500-1401357948_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno (upraveno)

Ja bych byl urcite pro ty mladsi kousky dole, to je presne muj salek vintage kavy :)

jestli na ne mas kontakt, dej prosim vedet pokud je nebudes chtit, za kolik by to bylo a tak :)

Upraveno uživatelem Vladan Synek
Odesláno

Vladan Synek: Aby jsme tady nešpinili vlákno mohu ti poskytnout info v *SZ* vím o dvou kouscích tak se podělím :0)

VintageLover: Asi máš pravdu. Taky mě zaujali víc. Uvidíme, ještě si je pořádně ošáhnu v reálu ...  

Odesláno

Ty Seamastery chrono., jsou opravdu na každém rohu ale jde o to v jakém stavu, více jsme viděl spíše takové, do kterých bych dal víc než normálně .... 
 Co se týče T5 ty jsou výjímečně ale už ve stavu chodu, když pominu pár osobních úprav jako nový tah aji... 

Vláďa S., JJ až budu doma a vyštrachám vizitku budu Tě kontaktovat, popřípadě bych Ti je mohl vyfotit, pojedu tam osobně na konzultaci .... 

Odesláno

Seamaster: 
Ty jsem nikde neviděl, co jsem narazil, jak u hodinářů, tak Ebay a podobně byli jen s pevnou. 
Ale stejně jak tady píšou kluci výše, asi skočím po první variantě T5 ... 

Odesláno

Chronostopy jsou taková klasika a daj se pořídit i za rozumnou cenu...

Ty první chrona, sehnat v dobrým stavu bude asi oříšek, ale jsou pecka! A myslím, že tomu bude odpovídat i cena, která bude několikanásobně víš než u těch chronostopů... Nebo se pletu?

Odesláno

Kristian.nov:  
 Ty Seamastery, se pohybuji jak jsme koukal do 20K. Víc nejdou.
 To se týče prvních T5, tak Ty jsem zahlídl jen jedny a jsou za 30K. Tech 10K rozdíl, už nejní tak hrozný.

Odesláno

Seamaster: 

Ty jsem nikde neviděl, co jsem narazil, jak u hodinářů, tak Ebay a podobně byli jen s pevnou. 

staci dat do vyhledavace Omega 145.008

Delaly se 4 verze lunety.

Odesláno

Seamaster: Děkuji za nápovědu :0)

Deny.Bily: Ještě nevím, zda-li budou volné jak Seamas. chrono., tak T5, ale asi bych je nechal ve stavu v jakém budou když nebudou potřebovat velký zásah ( třeba                     takhle jak jsou tak mi nepřjídou zlý )....  Nebo časem nechat vyleštit pouzdro a pohrát si s ciferníkem ... Samozřejmě táhlo guma, nebo by se mi na tom líbil krokouš ( prostě když už tak ať to vypadá k světu  ) ... 

Alturista: :0)

Odesláno

Tak ty první nepřipadají v úvahu, nějak jsem se dobral k závěru, že jsem se přehlídl v ceně ... né 35k, ale 350K :lol2:  :photo:  Asi si nechám zajít chuť. :giljotiini:  Tudíž teď vedou Chrona. 

Odesláno

Tak ty první nepřipadají v úvahu, nějak jsem se dobral k závěru, že jsem se přehlídl v ceně ... né 35k, ale 350K :lol2:  :photo:  Asi si nechám zajít chuť. :giljotiini:  Tudíž teď vedou Chrona. 

Já si to řikal:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...