emba Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Zdravím,po několika letech zde na Chronomagu zjišťuji, že čím dál více tíhnu k hodinkám na baterku. Jsou odolnější, přesnější, nepotřebuji winder,...Napadlo mě, že bych si pořídil nějaké "quartzky nafurt". - cenový limit 20.000,- Kč- průměr 39-40 mm- na tahu- univerzální Máte nějaké nápady a postřehy? Zatím můj favorit: http://www.longines.com/watches/longines-hydroconquest/L3.640.4.96.6 Upraveno 29. května 2014 uživatelem emba
People Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 vyzreta volba dlhodobeho clena, ktory pozna nevyhody automatu. like. Sam so zvedavy na tipy a mozno sa necham inspirovat.
El Nano Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 když už quartz, tak bych asi chtěl aby ty hodinky měly všechny výhody, které z baterky plynou. Tzn. chrono, ana-digi (i když tuto kombinaci moc nemusím), rádio atd..
lac1 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Grand seiko pripadne Citizen Chronomaster z druhej ruky. Toto by bola moja volba.
organic Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Kdybys milimetr ubral, navrhl bych nesehnatelné Grand Seiko SBGF021 (38mm).Termokompenzovaný quartz, luminiscence, šroubovací korunka, WR200m
emba Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Nejraději bych swiss made. Seiko ne.
Jirka35 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Trochu bych zvednul limit a koupil quartz Bondovky z druhé ruky.
emba Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Bondovky mě nějak nezaujaly, ale díky za tip.
lukassko2 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Nazdar, tie Longines sú dobrý výber, mal som ich v automate a čoraz viac rozmýšľam že si ich kúpim znova a možno aj quartz. Na SVK sa dajú zohnať zhruba za 620 Eur s nejakou tou zlavou ,takže do 20k ešte ušetríš. A budeš mať super potápky na každý deň a hlavne sa ti neurobí hneď "šoufl" keď s nimi niekde praštíš.
Kobliha Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Navrhovat z této oblasti si netroufám, ale napadly mě související otázky:- které firmy vlastně mají in-house quartz strojky? (napadá mě jen o Seiko, Citizen)- které jsou vyhlášené quartz kalibry (zase mě napadá Seiko a Bulova/Citizen)- kdo jsou největší současní inovátoři v této oblasti? (asi bych se opakoval)To, že si na své otázky odpovídám monotóně, neberte jako propagaci nějaké značky, ale jako mou neznalost. A rád se poučím.
warann Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Za mě jednoznačně Omega AT. Zcela univerzální nadčasové hodinky, můžou být na tahu, velikost sedí, obstojná WR 150m, akorát ten limit jaksi nesedí.
emba Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Za mě jednoznačně Omega AT. Zcela univerzální nadčasové hodinky, můžou být na tahu, velikost sedí, obstojná WR 150m, akorát ten limit jaksi nesedí. Ty jsou super. Také jsem o nich přemýšlel, viděl jsem je včera u Hanáka v Brně.
VitekB Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Řeším stejný problém a jeté AT (a to ještě chci ten starší model, než začali šidit indexy) nebo quartz verze těhle Conquestů se zdají být ideálním řešením. Stejně tak nějaké Certiny a dokoupit tah co se prodává na tento model, ale jinou verzi. U obou tipů jsem ale milimetr přes . Sám jsem zvědavý, co se dostane do užšího výběr, abych se mohl inspirovat. Upraveno 29. května 2014 uživatelem VitekB
Roman-ZA Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Podla mna ziadne definitivne hodinky neexistuju, aspon pre nas. To je nase prekliatie Ked som sem prisiel pred x-rokmi, tak som mal jedine quartz. Tu som sa dozvedel, ze iba mechanicke hodinky maju dusu.Tak teraz nejako neviem. P.S. Toto forum budem sledovat.
emba Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Řeším stejný problém a jeté AT (a to ještě chci ten starší model, než začali šidit indexy) nebo quartz verze těhle Conquestů se zdají být ideálním řešením. Stejně tak nějaké Certiny a dokoupit tah co se prodává na tento model, ale jinou verzi. U obou tipů jsem ale milimetr přes . Sám jsem zvědavý, co se dostane do užšího výběr, abych se mohl inspirovat.Jo tyhle Conquesty jsem včera také omrkl. Jsou trochu nudné, ale zase levnější, cca 16 000 Kč.
Lion Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Navrhovat z této oblasti si netroufám, ale napadly mě související otázky:- které firmy vlastně mají in-house quartz strojky? (napadá mě jen o Seiko, Citizen) Rolex
Roman-ZA Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Zdravím,po několika letech zde na Chronomagu zjišťuji, že čím dál více tíhnu k hodinkám na baterku. Jsou odolnější, přesnější, nepotřebuji winder,...Napadlo mě, že bych si pořídil nějaké "quartzky nafurt". - cenový limit 20.000,- Kč- průměr 39-40 mm- na tahu- univerzální Máte nějaké nápady a postřehy? Zatím můj favorit: http://www.longines.com/watches/longines-hydroconquest/L3.640.4.96.6
Rufanius Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 A co třeba tyhle EDOX GRAND OCEAN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se