IzTaPa Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 (upraveno) http://www.watch-insider.com/news/zenith-teams-up-with-the-rolling-stones/ EDIT: links na leaflet s celou pohadkou http://www.watch-insider.com/wp-content/uploads/2014/06/Leaflet-RollingStones-120x160_PROD-BD-ENG_Seite_1.jpghttp://www.watch-insider.com/wp-content/uploads/2014/06/Leaflet-RollingStones-120x160_PROD-BD-ENG_Seite_2-1024x341.jpg na muj vkus uz trochu kolotocarske... Upraveno 3. června 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Motivaci chápu,ale neberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 porad lepsi nez limitky od hublotu, ale na obyc chronech to mohlo vypadat lepd Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 (upraveno) hmm, tak toto bych čekal od Bamfordu - ale logo je jasné, veselé, prostě úlet, Suum cuique Upraveno 3. června 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 K Zenithu mi to nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 no toto sa mi zda pomerne cudne riesenie, ako bolo napisane.. taka kolotocarina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Použil bych klasický chrona, ale jinak za mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 warhol na cifernik svycaru nepatri. na dynko mozna jo, ale tady je to jak pest na oko. a okate komercni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 warhol na cifernik svycaru nepatri. na dynko mozna jo, ale tady je to jak pest na oko. a okate komercni...Vidíš to a já jsem zase za to, když už limitka (obzvlášť věnovaná rockový skupině), tak ať je to vidět a ať tam ta extravagance je, stejně podobné kousky kupují téměř jenom sběratelé. A ta komerce k tomu už prostě patří...jak už jsem psal mně více vadí open heart než jazyk na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Přijde mi to laciný. Ten jazyk je notoricky známej, je to až moc snadný řešení. Měli si s tím víc pohrát, aby z toho ti Stouni tak podbízivě netrčeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Samolepka na okno v dětskym pokoji.Na druhou stranu vezměme v úvahu velikost toho subcifru a velikost tý huby,v reálu bude decentní.Nebude moc velká,uřvaná jako tady.A maj i konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Ideální volba pro toho, kdo miluje zenith a stouny :-) Nic proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Ta kombinace se mi nezdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 S tou hubou jsou mnohem lepší, než bez ní, o patro výš. Ještě, jak je do ní punkově zapíchlá ta ručka !! bravo - z celkem prázdnýho modelu pro namyšlený udělali reklamní brak nejvyšší třídy pár excellance pro fajnšmekry jak do zenitek, tak do stounů, moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 ja vlastnim jeden prazdny model 1969 pre namyslenych ale nezda sa mi to az taky kolotoc ...predsa len v reale tie farby nie su tak vyrazne ako na nafotenych ( vyretusovanych ) katalogovych fotkach. uz len cifernik nie je klasicky biely ale Silver-toned sunray, cize celkovo sa mi v skutocnosti zdaju hodinky ovela decentnejsie ako na katalogovych fotkach. a pre mna by tam bol jazyk RS nieco navyse. ale tisic ludi, tisic chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 kup si obtisk s jazykem a máš je hned o patro výš !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 dokreslim si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 warhol je vecnej. ale na hodinky asi nepratri. kazdopadne provedeni super a cernej remen carokrasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 ufff, presne toto som cakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se