Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi na ten pocit bude mít vliv i ten kovový tah, který tomu pomáhá, nemáš fotku s koženým řemínkem?

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

asi na ten pocit bude mít vliv i ten kovový tah, který tomu pomáhá, nemáš fotku s koženým řemínkem?

Bohužel nemám. Teď to tak nějak řeším aby bylo více alternativ. Je zvláštní, že jsem měl na ruce i vetší hodinky než jsou ty moje Tissoty a vypadali kupodivu menší.

Odesláno

asi to tak bude, z mých 40mm certin mám pocit, že jsou menší než tyto Tissoty (ruku mám taky 19,5)

• po 3 týdnech...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Takže já bych tu měl takové porovnání velikosti. Můj obvod zápěstí je 21,5 až 22cm, což je asi dost podle toho, co se tady na foru píše, ale....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Staré dobré Kesselky působí na mé ruce bych řekl dětsky/dámsky

DB-360 jsou na tom podobně, ale přece jen lepší, i když stále neuvěřitelně malé

DBC-310 jsou už větší, ale stále to není ono, navíc pásek je tak malý, že jsou s ním nenositelné

Mudmany GW-9010 - jde to, dalo by se říct, ale na můj vkus ještě by mohly být větší...mají dost dlouhý pásek.

DBC -610A - mám je rád, ale lidi mi říkají, že je mám na ruce narvaný a působí to komicky (pásek mám nadoraz a kdybych mohl, dal bych si ho ještě víc volně, ale to už nejde)

Protreky PRW-2000...první hodinky, které se svojí velikostí ke mně hodí (průměr cca 53mm), ale pásek by mohl být opět delší, protože je vidět, že Japonci nepočítali s tím, že je někdo bude zapínat už na druhou dirku. (takový ten pohyblivý "ten", co drží volný konec řemínku, nebo jak se tomu říká, nejde až za ozub, který tam je kvůli tomu, aby s řemínku nesjížděl, takže konstrukčně s 2. dirkou nebylo počítáno) Nevadí to, ale pásek by měl být delší..

Na těch fotkách to tak hrozně nevypadá, ale věřte, že u mě např. Kesselky vypadají opravdu směšně a DBC-360 taky Posted Image

Vlastně to sem dávám proto, že každý všude řeší, že pásky jsou moc dlouhé a co udělat s volným koncem a hodinky jsou moc velké...je to relativní, já mám přesně opačné problémyPosted Image

Upraveno uživatelem Chilliluk
  • po 4 týdnech...
Odesláno

nie len obvod zapastia, ale aj celkova postava hra rolu, ked ma niekto skoro 2m a tenku ruku, tak 42mm proste budu na hrane.... a naopak.

Dalsi nemenej dolezity parameter je dlzka hodiniek, resp. lug to lug... niektore 42mm maju dlzku vacsiu ako 50mm modely! Na uzkej ruke to potom vyzera divne.

Som ale nazoru, ze radsej mensie ako vacsie... ale zase 38mm alebo 40mm na hrubej ruke ozaj vyzera zle!

Ja mam obvod tusim 19 alebo tak nejak a 44-45 je pre mna idealne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...