JaRooN Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Tvl, Petře, neuměl jsem si představit, jak mi cizí radost z hodinek, které jsem měl fakt rád, může dělat radost taky. Ale je to prostě tak! Jsem moc rád, že skončily u tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Mám radost, že máš radost Hodinky jsou od toho, aby nám dělaly radost Pepsinám se to zatím daří. Těším se, až mi dojdou NATO strapy, které jim nebudou o 2mm menší, jako ten na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Neumíš se ozvat? Mám strapů doma asi 20, nějaký bych ti byl přihodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Ty Seiko5 jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Ty Seiko5 jsou super Jsou parádní. Super ciferník s efektama, netradiční tvar pouzdra... Akorát je skoro vůbec nenosím - moje nadšení potápkama z nich udělalo outsidera sbírky. Dal jsem si předsevzetí, že už nebudu zvyšovat počet hodinek, když něco koupím, tak zase něco prodám. Takže budou muset jít dělat radost někomu dalšímu, jenom jsem se ještě nedokopal k tomu, abych napsal inzerát. Zájemci, pište SZ Neumíš se ozvat? Mám strapů doma asi 20, nějaký bych ti byl přihodil... No jo, líná huba, holý neštěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Pár fotek ze včerejšího potápění v obýváku. Srovnávačka s Monstrama Opravdu jedny hezčí než druhý! Porovnání štíhlosti Klasika versus avantgarda Lumi je na pepsinách výrazně horší než na monstrech, ale stačí to. Ráno už jsou vidět jen ručky. Trošku větší tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Mořské plody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin5p Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Krásné fotky s vodou. Je vidět, že jsi z nich nadšený. Prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 perfektní fotky! Jinak až budeš chtít prodat ty zelené pětky tak se mi ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Toho bohdá nebude, abych je prodal. Stačí, že jsem se ve slabé chvilce zbavil těch TV. A kdybych se někdy přecejen rozhodl je prodat, tak budou pěkně vomaštěný, abych se na nich pořádně zhojil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 No to je mi naprosto jasné Tak nám je tady aspoň hezky foť ať se máme čím kochat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Z pozůstalosti... Nevěděl by někdo, co je to za primky? Budu rád, za každé info vedoucí k identifikaci neplánovaného nového přírůstku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ahojkalibr 66. Typové označení 66 501.3 první polovina 80. let. Myslím, běžný model. Někdo má rád zlacená pouzdra, například já. Cením si jich více než chromovaných, leč záleží na stavu.Zdravím, XcollectorPS.: říkám jim Vajíčko, netvrdím, že je to správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 PS2: takový stabilizovaný zdroj bych docela potřeboval.....Ještě jednou zdravím, Xcollector Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ahojkalibr 66. Typové označení 66 501.3 první polovina 80. let. Myslím, běžný model. Někdo má rád zlacená pouzdra, například já. Cením si jich více než chromovaných, leč záleží na stavu.Zdravím, XcollectorPS.: říkám jim Vajíčko, netvrdím, že je to správně. Ahoj. Díky za informace. Zkusím je najít v nějakém katalogu. Docela se mi líbí, vypadají jako Rolex PS2: takový stabilizovaný zdroj bych docela potřeboval.....Ještě jednou zdravím, Xcollector Bohužel, pozdě, tchán už ho daroval sousedovi elektrikářovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ahoj, to mě nikdy nenapadlo, ale fakt tak trochu vypadají. I když ne tak americky nabubřele, ale tak nějak skromně česky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Celý víkend na běžkách na Vysočině. Paráda. Celou dobu samozřejmě na ruce nějaká Seika Na běžkách pepsiny na trikolóře přes bundu, aby každý věděl, že fandím našim biatlonistkám "Jéžismarjá, to jako aby každej viděl, že máš zase nový hodinky? Tobě už hrabe!" Kvůli focení hodinek jsem byl furt pozadu... Nedělní ráno u kamen, neboť venku se střídala jedna sněhová bouře za druhou a nemělo cenu vystrkovat nos z chaty. Počasí, že by ani G-shocky nevyhnal Všimněte si, jak ciferník ladí ke kachlím kamen Počkali jsme, až odstartuje ženská štafeta a chvilku po Gabči jsme vystartovali taky. Vše samozřejmě sladěno do národních barev a se lvíčkem na lyžích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Zase jsem něco nafotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Poslední dobou jsem trochu opomíjel monstra. Takže šup s něma do akvárka! Rybky se chvilku ostýchaly a držely odstup, ale pak se trochu otrkaly Co je to za predátora? Deformace No a na ruku zase až vysvitne sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Dobre Ty, skoda ze namam akvarko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.