beatle Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Ahoj, nevíte někdo jak výrazný rozdíl ve výšce je mezi automatem a quartz? Jestli nejsem úplně slepej, nenašel jsem tenhle rozměr ani na stránkách výrobce. Nebudu popisovat celou historii mého výběru, tím jsem už zahltil několik vláken . Prostě poté, co jsem se odklonil od čistých oblekovek (FC), protože jsem usoudil, že potřebuji něco univerzálnějšího, pořád váhám nad Tissot tempo COSC (kde mám obavu objednat bez vyzkoušení hodinky s 39mm na mých necelých 19cm zápěstí, mám obavu aby nebyly moc drobné, a v ČR jsem na ně v obchodě prostě nenarazil), jsem dodatečně v Koscomu vyzkoušel Conquest s černým cifrem a pořád mi vrtají hlavou. Podle mně prima univerzálky. Jenom... na volný čas super, jenom mám u obleku obavu (v práci v něm trávím dost času), aby šly pod manžetu košile a nebyly až moc robustní. Myslel jsem, že bych to vyřešil quartzem, který by mohl být nižší. Co myslíte? Díky za reakce,Adam
Smazany profil 001 Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Obavam se ze rozmery budou stejny jako u automatik
brumko Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Ak máš budget na automaty tak nerieš.
gougy Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Ak máš budget na automaty tak nerieš.Přesně tak, za tu krásu stojí i případný milimetr navíc. U tak velké vteřinovky automat (pokud nejsou jiné důvody pro quartz) musí být
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Baterka 11,5mm/41mmAutomat spor v údajích:11,5mm/41mm 12mm/41mm Takže osobně myslim,že výška bude stejná.V každém případě taková,že by neměla košili vadit.
beatle Odesláno 14. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Rozdíl v ceně není venku tak hrozný, asi 200 EUR, což v téhle cenové hladině tolik neřeším. Měl jsem strach, aby nebyly až moc robustní. Nějak nemůžu narazit na ideál. FC byly 40mm (na mou ruku ideál), ale jak říkám, typické oblekovky. Tissot Tempo COSC naádherný hodinky, hned bych je vzal, ale z těch 39mm mám už trochu strach. Tyhle Longines podle mně moc hezký univerzál, ale 41mm už mi přijde až dost možná. Potřebuju jedny z nich ve 40mm Není ani možný, že už vybírám skoro 5 měsíců... ať už to skončí
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) V tom případě se mrkni na model L2.785.4.56.6,který má právě Tebou požadovaných 40 mm a podle mně stejně univerzální face: Velmi nepovedený fotky. Upraveno 14. června 2014 uživatelem Daemonultimate
brumko Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 V tom případě se mrkni na model L2.785.4.56.6,který má právě Tebou požadovaných 40 mm a podle mně stejně univerzální face: Velmi nepovedený fotky. Kvôli 1mm na priemere by som neobetoval 300m WR.
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Kvôli 1mm na priemere by som neobetoval 300m WR.Absolutní souhlas,40,41 není problém.WR ano.Teď to vidim,vždyť máš ruku jako já,41 hydroc. jsou perfekt,tyhle bez lunety bych fakt vyzkoušel v 39 mm.Je to o zvyku a pocitu malých hodinek,ale na tvoje požadavky bych je neodepisoval.Chce je vyzkoušet. Upraveno 14. června 2014 uživatelem Daemonultimate
brumko Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Ja som porovnával 41mm Conquest 300 WR oproti 40mm Conquest Classic 50 WR. Obidvoje bez lunety. Upraveno 14. června 2014 uživatelem brumko
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Já rozumim,tvůj argument s WR byl správnej,teď jsem porovnával Conquesty 39mm a 41 mm,jestli je to jako obvykle,kdy hodinky bez lunety působí větším dojmem na ruce,mohly by být 39 akorát.Ale to se prostě musí zkusit.
bohush Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Automaty mám a jejich tloušťka je taky 11,5 mmm, pod košili naprosto v pohodě.
beatle Odesláno 14. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Absolutní souhlas,40,41 není problém.WR ano.Teď to vidim,vždyť máš ruku jako já,41 hydroc. jsou perfekt,tyhle bez lunety bych fakt vyzkoušel v 39 mm.Je to o zvyku a pocitu malých hodinek,ale na tvoje požadavky bych je neodepisoval.Chce je vyzkoušet.Jestli 39 mm bez lunety pusobi vetsi, tak mozna stoji za zvazeni i ty T Tempa s COSC. Ale Longines je mozna o level vys, nebo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se