Petrando Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Je tu nejaky expert pres excel? Nebo nekdo kdokoli lepsi nez ja? Potreboval bych pomoci s vytvorenim rolety, kterou chci umistit do jakoby okenka obalky a rozkliknutim vybirat ze seznamu ruzne firmy (ty budou umistene v predem danem formatu (nazev, ulice, mesto, ICO, DIC a Email - v kazde bunce) v jinem liste stejneho souboru) tak, aby kdyz vyberu konkretni nazev firmy, tak se to do toho okenka nasklada pod sebe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petrando Odesláno 14. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2014 pripadnou pomoc prosim formou SZ diky
FrantisekH Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 se stává, já když to četl poprvé tak jsem čet help se sexem to mi přišlo teprve divný
Petrando Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2014 mam verzi 2007 a v české mutaci. v podstate bych mel v jinem liste seznam firem (kdy "I" znaci bunku sloupce) I MITAS a.s. I Švehlova 1900/3, Záběhlice I 106 00 Praha 10 I 106 00 Praha 10 I IČO: 00012190, DIČ: CZ00012190 I E-mail: xxxxx@mitas-tyres.com I a po najeti v rolete bych vybiral jen z nazvu firmy a po kliknuti, by se ta firma vypsala v uvedenem tvaru nize. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 (upraveno) Musis si udelat datovej zdroj (treba separe sesit s udajema) a z toho to tahat. Mozna existuje jednodussi zpusob, ale ja bych to udelal jako menu bunku a pod ni podmineny pole. Vecer budu u kompu, tak se na to mrknu (bez zaruky, zena umi Excel lip nez ja) . Edit: o kolik firem se jedna? Upraveno 15. června 2014 uživatelem KFL
Filip.J Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Už jsem Petrandovi psal, roletkový výběr se dělá přes menu Data - Ověření dat (aspoň myslím, mám EN verzi) a ten zbytek, co je potřeba, se dotahá funkcí SVYHLEDAT.Kdyby byl problém s nastavením roletky nebo s tou funkcí a nebyl problém s citlivostí dat, tak bude nejlepší poslat mi ten soubor na mail, naklikám to za 5 minut.
Petrando Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2014 diky hosi, poslu zítra, jsem ted mimo svůj komp. jedna se jenom o cca 30 firem, ale kdo to ma furt prepisovat samozrejme ze by se to mělo dat do budoucna zvetsit - expanze firmy, prevod kapitalu na kanary a tak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se