Eddie66 Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Při dnešním brouzdání netem po hodinkách jsem narazil na tuto aukci. Nějaký zoufalec nabízí SEIKO 5 a píše, že je nutná výměna baterie ! Fakt borec - asi hodinář, že tak přesně specifikoval závadu http://aukro.cz/item199399279__vodotesne_p..._automaty_.html
spiderer Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Celkem zajimavy, hlavne kdyz na ciferniku je napis AUTOMATIC
Duke650 Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 .. jemně odřené sklíčko.. tak já jdu něžně odírat sklíčko těch svých milášků :-)
Olda Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Při dnešním brouzdání netem po hodinkách jsem narazil na tuto aukci. Nějaký zoufalec nabízí SEIKO 5 a píše, že je nutná výměna baterie ! Fakt borec - asi hodinář, že tak přesně specifikoval závadu http://aukro.cz/item199399279__vodotesne_p..._automaty_.html Jedna moje příbuzná dostala kdysi pod stromeček hodinky. Dobře se o ně starala, každé ráno je natahovala. Po dvou letech přestaly fungovat, tak je odnesla hodináři. Ten vyměnil baterku.
Mike. Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Nevim, jestli uz to zmenil , ale ja tam vidim "Hodinky nepotřebují baterii, natahují se pohybem ruky."
Eddie66 Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 Jojo už to změnil, cena byla od 100Kč a i to "jemně odřené sklíčko" již z popisu vynechal. Jako by to tady četl.
vanderB. Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 takovej strep... ...a ty dalsi aukce: elixir hubnuti, kupa veci do pocitace
Mike. Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Jojo už to změnil, cena byla od 100Kč a i to "jemně odřené sklíčko" již z popisu vynechal. Jako by to tady četl. No jo, to je tak, kdyz nekdo prodava neco, o cem nema ani paru...
Recommended Posts