Eddie66 Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Při dnešním brouzdání netem po hodinkách jsem narazil na tuto aukci. Nějaký zoufalec nabízí SEIKO 5 a píše, že je nutná výměna baterie ! Fakt borec - asi hodinář, že tak přesně specifikoval závadu http://aukro.cz/item199399279__vodotesne_p..._automaty_.html
spiderer Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Celkem zajimavy, hlavne kdyz na ciferniku je napis AUTOMATIC
Duke650 Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 .. jemně odřené sklíčko.. tak já jdu něžně odírat sklíčko těch svých milášků :-)
Olda Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Při dnešním brouzdání netem po hodinkách jsem narazil na tuto aukci. Nějaký zoufalec nabízí SEIKO 5 a píše, že je nutná výměna baterie ! Fakt borec - asi hodinář, že tak přesně specifikoval závadu http://aukro.cz/item199399279__vodotesne_p..._automaty_.html Jedna moje příbuzná dostala kdysi pod stromeček hodinky. Dobře se o ně starala, každé ráno je natahovala. Po dvou letech přestaly fungovat, tak je odnesla hodináři. Ten vyměnil baterku.
Mike. Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Nevim, jestli uz to zmenil , ale ja tam vidim "Hodinky nepotřebují baterii, natahují se pohybem ruky."
Eddie66 Odesláno 2. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Jojo už to změnil, cena byla od 100Kč a i to "jemně odřené sklíčko" již z popisu vynechal. Jako by to tady četl.
vanderB. Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 takovej strep... ...a ty dalsi aukce: elixir hubnuti, kupa veci do pocitace
Mike. Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Jojo už to změnil, cena byla od 100Kč a i to "jemně odřené sklíčko" již z popisu vynechal. Jako by to tady četl. No jo, to je tak, kdyz nekdo prodava neco, o cem nema ani paru...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se