Freeter Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Zdravím, mohl by mě někdo poradit jak ošetřím tento řemínek, objevila se na něm taková jako patina, lze ho nějak vyčistit? Děkuji za rady.
Daemonultimate Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Žádnou jako patinu nevidíme,ale jestli to nebude tím,že nevidíme ani řemínek.
Freeter Posted June 17, 2014 Author Report Posted June 17, 2014 Zdravím, mohl by mě někdo poradit jak ošetřím tento řemínek, objevila se na něm taková jako patina, lze ho nějak vyčistit? Děkuji za rady. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Liqid Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Jelikož mám koženou pohovku, tak i řemínek čistím touto sadou http://www.cisteni-kuze.cz/oeistuucuu-shop/eshop/0/0/5/2-LM-Maxi-250-velka-sada-cisteni-a-impregnace-kuze doporučuji tedy něco podobného.
Daemonultimate Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Koňáci na sedla používaj glycerinové sedlové mýdlo,které odstraňuje špínu,prach,pot a kůže je po něm vláčná.Ale když koukám na ten řemen,nevim jestli něco zabere.
Recommended Posts