Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Snow napsal:
Máte krásné, nové avatary, jaký mohou mít největší roměr ?

Tvůj avatar nesmí být větší než 90 pixelů x 90 pixelů. Avatary, které nahráváš, nesmí být větší než 50 KB.

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Tomasek napsal:
Jdi vpravo nahoře do "Moje nastavení" a vlevo dole je "Seznam kamarádů", tak tam si je vybereš a vložíš. Ale jak se o tom dozvědí, bůhví :mellow:

informovat je můžeš zasláním zprávy

v opačném směru tomu rozumím tak, že v Moje nastavení, Osobní portál nastav podmínky možnosti zápisu Tebe k někomu jako kamarád... :mellow:

Návštěvník Snow
Odesláno
  roon napsal:
jak jim to dát na vědomí nevím, ale předpokládám, že pokud si tě někdo přidá jako kamaráda, tak ti o tom přijde nějaká zpráva.

Pokud si někoho chceš přidat ty stačí kliknout na jeho jméno a zvolit možnost přidej jako kamaráda.

Díky.

Odesláno
  horal napsal:
V nastavení Moji kamarádi, druhý řádek - nevysvícená lišta :Kamarádi čekající na potvrzení.

a tam najdu co ? už si mě jako kamaráda pár lidí přidalo aani jeden se mi tam neobjevil,tak nevím

Odesláno

podle mne je to tak že:

- v Seznam kamarádů _ jsou ti, které jsi si už "pustil" k sobě

- v Kamarádi čekající na potvrzení_ jsou ti kteří nemají tvůj souhlas...

to vše _ zda si tě budou moci připsat nastavíš v osobním portálu _Noví kamarádi _(žádné oznámení, upozornit přes mail, upozornit přes OZ) podle mě je to filtr

Odesláno
  horal napsal:
podle mne je to tak že:

- v Seznam kamarádů _ jsou ti, které jsi si už "pustil" k sobě

- v Kamarádi čekající na potvrzení_ jsou ti kteří nemají tvůj souhlas...

to vše _ zda si tě budou moci připsat nastavíš v osobním portálu _Noví kamarádi _(žádné oznámení, upozornit přes mail, upozornit přes OZ) podle mě je to filtr

jo takhle to dává smysl

Odesláno (upraveno)

mel sem u stareho fora nastavenou RSS cteni, ted i kdyz zadam novou adresu tak me to Firefox nebere, pravdepodobne to zatim jeste neni implementovany, nebo se pletu a mam to blbe ja?

Upraveno uživatelem Lord
Odesláno

Uprav ignorované uživatele :D

Zde můžete nastavit uživatele které chcete ignorovat.

Pokud zde přidáte uživatele, bude skryt každý jeho příspěvek. Některé skupiny uživatelů nelze ignorovat.

to je položka...

Odesláno

V _ Moje nastavení

_ Osobní profil

při doplnění/změně údajů potvrdím _ Doplnit profil

a ohlásí mi : Navrácená chyba - teď někdo raď :rolleyes:

Odesláno

Ačkoliv mám příspěvků více jak 50, byl jsem svržen do kasty nedotknutelných a nemohu se těšit z požitků a privilegií Members_50.

Jsem zhrzen a odcházím do pouště, kde se budu 40 dní postit....

Odesláno
  Paullus napsal:
Ačkoliv mám příspěvků více jak 50, byl jsem svržen do kasty nedotknutelných a nemohu se těšit z požitků a privilegií Members_50.

Jsem zhrzen a odcházím do pouště, kde se budu 40 dní postit....

Jen jsem si postěžoval, už jsem byl zařazen opět mezi V.I.P.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Jak mazat příspěvky ?

Mám tři úplně zbytečné příspěvky ze včerejška, ke kterým se nenahrály fotky, chtěl bych je smazat, pochopitelně k nim nejsou žádné komentáře, tak leží ladem a zbytečně klamou kolegy,kteří si je otevřou a vidí kulové nic.

Díky za odpověď.

Snow

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...