watch Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Super, konecne je to tady. Novemu foru drzim palce a preji dlouhy bezproblemovy "zivot". Stalo to urcite moc prace a usili. Dekuji a blahopreji k novemu foru.
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Clenove Member_50 skupiny maji odted povolenou editaci svych prispevku.
horal Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Děkujeme. Jen mi bude asi trochu trvat než se rozkoukám ...
roon Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Clenove Member_50 skupiny maji odted povolenou editaci svych prispevku. tak za to ti patří velé díky
Skeleton Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Zdravim vsechny na novem Chronomagu. Teda ale ze mi trvalo nez jsem se prihlasil ... UFUFUF
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 tak za to ti patří velé díky Jo ale v okamziku, kdy to nekdo zacne zneuzivat, jako pripadnou berlicku na "mazani" svych prispevku, tak to zase blokuju! Bohuzel se neda povolit jen editace topicu, takze toto je odted znama "dira" kterou neni radno zneuzivat, jinak to dany clovek podela nejen sobe, ale ostatnim a ti ho pak muzou v klidu ukamenovat
old black Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Je to na prd. Kliknul jsem na moji kamarádi a napsalo mně to, že žádné nemám. Je mně smutno. Jinak dobrý, díky odklizeci a spol.
Filipes Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 už se trochu orientuju, je to vážně dobré, editaci bych nechal, co je spoiler? spojler?
Skeleton Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Ja to mel s kamarady stejne, tak uz jsem si nejaky vyrobil
typograf Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Clenove Member_50 skupiny maji odted povolenou editaci svych prispevku. Tomu nerozumím. To je nějaká senzace? Proč členové Member_50. Co to znamená. To jako existují různé skupiny? A ostatní, když udělají chybu v příspěvku, tak jí už nemohou opravit? Chlapi, vy to tady pořád všelijak zesložiťujete. Já jsem z toho jelen. Upraveno 1. června 2007 uživatelem typograf
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Tomu nerozumím. To je nějaká senzace? Proč členové Member_50. Co to znamená. To jako existují různé skupiny? A ostatní, když udělají chybu v příspěvku, tak jí už nemohou opravit? Chlapi, vy to tady pořád všelijak zesložiťujete. Já jsem z toho jelen. Member_50 jsou lidi s poctem prispevku nad 50, kteri muzou postovat v prodam/koupim. Clen teto skupiny jsi i ty. A tito clenove maji urcite prava navic, aby mohli editovat prispevky v prodejni sekci. Ale uvidime, jestli to bude fungovat. Pokud ne, tak ze to zakaze a opet se bude dat prispevek editovat jen urcity stanoveny cas.
typograf Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Member_50 jsou lidi s poctem prispevku nad 50, kteri muzou postovat v prodam/koupim. Clen teto skupiny jsi i ty. A tito clenove maji urcite prava navic, aby mohli editovat prispevky v prodejni sekci. Ale uvidime, jestli to bude fungovat. Pokud ne, tak ze to zakaze a opet se bude dat prispevek editovat jen urcity stanoveny cas. Jak dlouhý je ten čas? A jaký to má vůbec smysl, něco takového omezovat?
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Jak dlouhý je ten čas? A jaký to má vůbec smysl, něco takového omezovat? Ty mas momentalne neomezeny cas. Muzes editovat svoje prispevky jak chces. Pokud se to ale zacne zneuzivat k mazani obsahu prispevku, tak se vratime k casovemu omezeni. Smysl to ma ten, aby se neztracely diskuze, obrazky a treba nemenil smysl uz jednou vyrceneho. Funguje to tak na vetsine velkych for o hodinkach a jakkoliv jsem na to ze zacatku taky nadaval, po case se ukaze, ze je to vyborne reseni. Nestane se pak, ze se zacnou ztracet posty a menit jejich obsah.
Filipes Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 já vím že s tím otravuju, ale - k čemu je dobré toto? ?
horal Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Ahoj, nesplňuji počtem příspěvků podmínku pro prodej. Jak mám reagovat na přání, abych prodal, sdělené přes toto fórum ? Otázka možná naivní. V podstatě zásadní. Dostanu trestný bod...? Je možné někoho vůbec oslovit, když nesplňuje podmínku? Jak moc budete přísní? Díky za odpověď
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 já vím že s tím otravuju, ale - k čemu je dobré toto? ? Fakt netusim, krome toho ze to skryje text a ten je videt jen kdyz prislusnou oblast selektnes. Blbinka pro decka predpokladam?
frelichl Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 já vím že s tím otravuju, ale - k čemu je dobré toto? ? Představ si fórum, kde se lidi baví o nějakém seriálu, takhle označíš spoileroidní informace (např. co se stane v tom a tom dílu). Přijde někdo, kdo nový díl ještě neviděl a ví, že se nemá dívat, co je v spoilerech, jinak přijde o všechnu zábavu. Kdo díl už viděl, a chce si spoilery přečíst, prostě je označí myší.
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Ahoj, nesplňuji počtem příspěvků podmínku pro prodej. Jak mám reagovat na přání, abych prodal, sdělené přes toto fórum ? Otázka možná naivní. V podstatě zásadní. Dostanu trestný bod...? Je možné někoho vůbec oslovit, když nesplňuje podmínku? Jak moc budete přísní? Díky za odpověďV podstate je to asi na prodejci/kupujicimu, jestli ti chce nebo nechce neco prodat, nebo ty od nej koupit. Momentlane jsem presli ze stareho fora, kde mohli prodavat i novacci, takze nejakou dobu asi jeste pobezi stare prodeje lidi, kteri postli svuj prodej jeste v dobe kdy mohli. Novi i existujici lide s mene jak 50 posty uz nepostnou driv nez seberou 50 prispevku.
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Představ si fórum, kde se lidi baví o nějakém seriálu, takhle označíš spoileroidní informace (např. co se stane v tom a tom dílu). Přijde někdo, kdo nový díl ještě neviděl a ví, že se nemá dívat, co je v spoilerech, jinak přijde o všechnu zábavu. Kdo díl už viděl, a chce si spoilery přečíst, prostě je označí myší. Aha, tak to zas neni az takova pitomost Dobre vedet! Dik za info!
roon Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Představ si fórum, kde se lidi baví o nějakém seriálu, takhle označíš spoileroidní informace (např. co se stane v tom a tom dílu). Přijde někdo, kdo nový díl ještě neviděl a ví, že se nemá dívat, co je v spoilerech, jinak přijde o všechnu zábavu. Kdo díl už viděl, a chce si spoilery přečíst, prostě je označí myší. dík za vysvětlení to mě nenapadlo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se