Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 179
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník tolja
Odesláno

Ahoj. Hlásím příchod, ale vypadá to na delší boj, než se zorientuju :unsure:

Odesláno
Proč mi nezůstává heslo jako dřív zapamatované pro tento PC. A když jsem si včera heslo změnil , dnes mi nešlo se přihlásit a musel jsem žádat o nové. To takhle složitě se budu muset přihlašovat při každém otevření fóra? Díky za odpověď...... Jestli mi vůbec někdo odpoví a napoví.....

Taky je možnost, že jsi povolil prohlížeči uložit to vygenerovaně a on na něm teď trvá.

Odesláno
Avatary je sice treba nahrat nanovo, ale ty stare se nikam neztratily. Zkusim je nekde zpristupnit a kazdy si najde toho svojeho?

To by bylo super !

Odesláno

Ahoj, kdo má přednost při odpovědi na izerát :

- ten co odpoví ve vláknu rychlou odpovědí ???

- ten co se ozve Osobní zprávou ???

- ten kdo bude dřív ??? - posoudí příjemce

Někdy je to docela fofr. Čím jasnější pravidla, tím méně nedorozumění.

Děkuji.

Odesláno (upraveno)

Nevíte někdo prosím, zda je nějaká finta na sledování více vláken najednou? Zda jdou otevřít nějaká "okna"?

Nebo je nutné otevřít znovu celé fórum v novém panelu? :unsure:

Prohlížím ve Firefoxu.

Děkuji.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno
Ahoj, kdo má přednost při odpovědi na izerát :

- ten co odpoví ve vláknu rychlou odpovědí ???

- ten co se ozve Osobní zprávou ???

- ten kdo bude dřív ??? - posoudí příjemce

Někdy je to docela fofr. Čím jasnější pravidla, tím méně nedorozumění.

Děkuji.

Toto je podle mne vec, ktera se neda naridit. Proste ci reakci na inzerat kupujici/prodavajici uprednostni, je jeho vec. Ja osobne se snazim drzet zasady, ze ci reakce je prvni v reakci pod inzeratem, ma prednot. Ale jen kratkodobe. Pokud se ten clovek pak uz neozve ani emailem ani pres PM, nebo mu dasli komunikace nejak moc dlouho trva, pak ma smulu a nasleduje dalsi reakce. Je to ale vec individualni. To mas jak v zivote..kdo driv prijde, ten driv mele, pokud si prodejce/kupujici neurci jinak. Ja bych tu zadne pravidlo nezavadel, protoze ani neni jak vymozitelne ani kontrolovatelne.

Návštěvník tolja
Odesláno

Mám jednu věcnou. Existuje možnost nastavení na češtinu? Fórum mě navádí, a napovídá anglicky, a já s tím mám problém. :blink:

Odesláno

Pokud interface vidis cesky, pak uz neni co vic nastavit. Proste prelozena je vetsina uzivatelskeho interface a bohuzel helpy a treba admin veci nejsou. S tim se ale neda nic delat. Na prekladani tehle veci nemam cas ani ja ani chronomag. IPB je oproti predchozimu punbb nekolikanasobne obsahlejsi forum a nez ho (a jestli vubec) nekdo nekdy prelozi cely, to asi bude jeste chvili trvat.

Odesláno
Na me je to prilis barevne, je fakt, ze mi predchozi verze prisla prehlednejsi, neni moznost nahrat nejaky skin,ktery bude "jednodussi" ?

Jak uz se psalo parkrat predtim, skin je momentalne jaky je. Nebyl zatim cas hledat a upravovat jiny. Urcite se ale s jinyma skinama pocita. Ono bohuzel nejde jen jednoduse nahrat skin, ale je treba ho upravit, aby mel urcite nalezitosti.

Odesláno (upraveno)
Díky větší velikosti avatarů jsem zjistil, že v něm nemáš rotvajlera, což jsem si celou dobu myslel, ale podstatně menšího pejska :lol:

Celkem mě mrzí že podle našich rozhovorů jsi mě typovat na tuhle rasu. / současně omluva případným majtelům rotvajlerů -(někdo holky nekdo vdolky(

BTW. Stanislaw Jerzy Lec |Jezevčík to není pes to je životní styl

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Celkem mě mrzí že podle našich rozhovorů jsi mě typovat na tuhle rasu. / současně omluva případným majtelům rotvajlerů -(někdo holky nekdo vdolky(

BTW. Stanislaw Jerzy Lec |Jezevčík to není pes to je životní styl

Právě, že mi k tobě ten rotvajler neseděl, ale prostě jsem ho na té malé fotce tak viděl.

Tohle se mi na novém fóru líbí (mimo jiné) - obrázky hezky vyniknou.

Konečně poznám nejen tvého pejska, ale i modely hodinek, které někteří členové mají jako avatar.

Odesláno
Jak uz se psalo parkrat predtim, skin je momentalne jaky je. Nebyl zatim cas hledat a upravovat jiny. Urcite se ale s jinyma skinama pocita. Ono bohuzel nejde jen jednoduse nahrat skin, ale je treba ho upravit, aby mel urcite nalezitosti.

Ja bych uvital nejakou chrono-hlavicku, takhle jak je nahore jenom napis chronomag forum, tak to nema takovy kouzlo jako kdyby tam byly treba nejaky pekny hodinky a napis.. Kdyby byla moznost, mozna bych mohl zkusit nejakou hlavicku vytvorit, ale potreboval bych znat rozmery jaky by mela mit ;)

Odesláno
Ja bych uvital nejakou chrono-hlavicku, takhle jak je nahore jenom napis chronomag forum, tak to nema takovy kouzlo jako kdyby tam byly treba nejaky pekny hodinky a napis.. Kdyby byla moznost, mozna bych mohl zkusit nejakou hlavicku vytvorit, ale potreboval bych znat rozmery jaky by mela mit ;)
Tak na tohle uz vubec nebyl cas, delat nejake kranse logo ale souhlasim ;) Klidne si stahni to aktualni logo a mas presny rozmer.

http://forum.chronomag.cz/style_images/2_c...omag_forum2.gif

Odesláno
To me napadlo taky, ja jsem chtel spis vedet jestli se da pouzit vetsi sirka, protoze tohle je celkem miniaturni prostor ;) a pokud ano tak jaka je max.?

Sirka asi porblem nebude. Kdyz udelas sirsi, v nejhorsim se to pak upravi ve skinu. Ale mam dojem, ze sirka mista na logo se ve skinu prizpusobi automaticky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...