Guest Snow Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) Už dlouho jsem nepřipichoval Merkur. BRM RG-46 Racing zdroj - La Cote des Montres? Edit - úprava příspěvku Edited June 21, 2014 by Snow
Daemonultimate Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Být to k lodím,naleznu tam jistě vesla či pádla.Můj šálek kávy to bohužel není.Budu se hoooodně rouhat,ale zlatej Hublot.
Guest Snow Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Jako v případě hodinek JEANRICHARD Aquascope RUBBERGATOR bych vám chtěl ukázat hodinky, které mě asi nejvíc z produkce B.R.M. upoutaly. Jedná se o model, který byl v roce 2010 věnován stáji OAK Racing, která se zúčastnila závodu Le Mans v roce 2010 na voze Pescarelo LMP2.Nejedná se o žádné překvapení, to patrně nemůžeme od B.R.M. čekat, ti se od typické konstrukce, která nám přesně evokuje proslavenou stavebnici Merkur, odpoutat. Koneckonců, byla by to asi i škoda. B.R.M. Oak Racing 24 heures zdroj - La Cote des Montres?
cigi Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Tak jsem se vrátil z Francie, a musím napsat, že hodinkově nic moc - vlastně nic. Neviděl jsem žádný obchod s hodinkama v Paříži, jen jeden v Orléans - a v tom zářily právě B.r.m. Na živo nemají mezi těma takovýma normál roládama a podobným zbožím vůbec konkurenci, jsou na první pohled prostě famózní, jiná liga, umění pro život, jak se na Francouze sluší.
Recommended Posts