Guest maxipesfik Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 http://www.titoni.ch/en/news/revival-of-a-diver-heritage-titoni-seascoper.html Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Leviathan Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 predloha super. Cusion puzdra sa mi pacia. Tato reedicia...dost mi pripomina Tissot seastar. Ale vcelku pekne.Ale z aktualne kolekcie by som si veru nevybral nic.
cali Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 ten pruh na korunke si mohli frajeri aj odpustit a boli by to celkom pekne aj originalne hodinky, takto je to poor mans Blackbay
jankoxxx Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 ten pruh na korunke si mohli frajeri aj odpustit a boli by to celkom pekne aj originalne hodinky, takto je to poor mans Blackbaysuhlasim, ale treba povedat ze toto su naozaj celkom podarene hodinky s pruhom alebo bez.. ta uzka luneta ma smrnc..
Guest maxipesfik Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Chorche Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 To jsou moc pěkné potápky, decentní, vkusné.Já jen nevím, co si myslet o Titoni jako o značce. V Číně prý mají výborné prodeje, ale v Evropě jsem o ně ještě nezavadil.
Guest maxipesfik Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 http://www.titoni.ch/en/world-of-titoni/family-company.html
villain83 Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 To jsou moc pěkné potápky, decentní, vkusné.Já jen nevím, co si myslet o Titoni jako o značce. V Číně prý mají výborné prodeje, ale v Evropě jsem o ně ještě nezavadil. Tak oni frceli hlavne v minulosti,myslim,ze na podobny vlne,jako treba Enicar,Roamer,Favre Leuba.Nicmene to byla celkem slovutna znacka,vlastni kalibry meli,Roamer si vyrabel temer vsechno sam,nektery vintazni modely Enicar(Sherpa)byly dost legendarni,stejne jako od FL treba Deep blue,Bathy..jo,to byla era.Sorry za OT.7
CEGY Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Tomu rikam elegantni divery. Na strankach jsem je nenasel. Cena?
Guest maxipesfik Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 ?990 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Chorche Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Tak oni frceli hlavne v minulosti,myslim,ze na podobny vlne,jako treba Enicar,Roamer,Favre Leuba.Nicmene to byla celkem slovutna znacka,vlastni kalibry meli,Roamer si vyrabel temer vsechno sam,nektery vintazni modely Enicar(Sherpa)byly dost legendarni,stejne jako od FL treba Deep blue,Bathy..jo,to byla era.Sorry za OT.7Díky za info, které rozhodně není OT.Maxipsovi díky za odkaz na oficiální web, ten bych nenašel
villain83 Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Ted nedavno se konkretne tahle "predloha" prodala za slusnej ranec,odkaz nemam,ale byly v mint stavu a cena sla hodne pres 1000$,coz asi o necem svedci...
misoo Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Fakt pekne potapky, akurat by som asi mal problem s tym nazvom... Titoni - nejaky novy druh cestovin??
Kid_A Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 jo, bez toho barevneho krouzku na korunce by to bylo lepsi. jinak velmi decentni divers-oblekovky. trosku mi pripomnely rado d-star 200 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
villain83 Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Skoda,ze neudelali reedici toho vintage modelu,nacpat tam ETU a verim,ze by to byl trhak.
Guest maxipesfik Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 http://www.bodying.com/watches/titoni-seascoper.html
Recommended Posts