Jump to content

TITONI SEASCOPER

Recommended Posts

Posted

predloha super. Cusion puzdra sa mi pacia. Tato reedicia...dost mi pripomina Tissot seastar. Ale vcelku pekne.

Ale z aktualne kolekcie by som si veru nevybral nic.

Posted

ten pruh na korunke si mohli frajeri aj odpustit a boli by to celkom pekne aj originalne hodinky, takto je to poor mans Blackbay

Posted

ten pruh na korunke si mohli frajeri aj odpustit a boli by to celkom pekne aj originalne hodinky, takto je to poor mans Blackbay

suhlasim, ale treba povedat ze toto su naozaj celkom podarene hodinky s pruhom alebo bez.. ta uzka luneta ma smrnc..

• 1 month later...
Guest maxipesfik
Posted

.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

To jsou moc pěkné potápky, decentní, vkusné.

Já jen nevím, co si myslet o Titoni jako o značce. V Číně prý mají výborné prodeje, ale v Evropě jsem o ně ještě nezavadil.

Posted

To jsou moc pěkné potápky, decentní, vkusné.

Já jen nevím, co si myslet o Titoni jako o značce. V Číně prý mají výborné prodeje, ale v Evropě jsem o ně ještě nezavadil.

Tak oni frceli hlavne v minulosti,myslim,ze na podobny vlne,jako treba Enicar,Roamer,Favre Leuba.Nicmene to byla celkem slovutna znacka,vlastni kalibry meli,Roamer si vyrabel temer vsechno sam,nektery vintazni modely Enicar(Sherpa)byly dost legendarni,stejne jako od FL treba Deep blue,Bathy..jo,to byla era.Sorry za OT.7

Guest maxipesfik
Posted

?990

Posted

Tak oni frceli hlavne v minulosti,myslim,ze na podobny vlne,jako treba Enicar,Roamer,Favre Leuba.Nicmene to byla celkem slovutna znacka,vlastni kalibry meli,Roamer si vyrabel temer vsechno sam,nektery vintazni modely Enicar(Sherpa)byly dost legendarni,stejne jako od FL treba Deep blue,Bathy..jo,to byla era.Sorry za OT.7

Díky za info, které rozhodně není OT.

Maxipsovi díky za odkaz na oficiální web, ten bych nenašel :D

Posted

Ted nedavno se konkretne tahle "predloha" prodala za slusnej ranec,odkaz nemam,ale byly v mint stavu a cena sla hodne pres 1000$,coz asi o necem svedci...

Posted

Fakt pekne potapky, akurat by som asi mal problem s tym nazvom... Titoni - nejaky novy druh cestovin?? :)

Posted

jo, bez toho barevneho krouzku na korunce by to bylo lepsi. jinak velmi decentni divers-oblekovky. trosku mi pripomnely rado d-star 200

• 1 year later...