Karol Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 ked si otvorim sekciu predaj a chcem si prezrit vložene obrazky k danym predajom tak mi vypiše že nemam opravnenie k tejto sekcii ako ho možem ziskat? trošku mam haos s tejto novoty ale určite to časom bude fajn takže všetkym pekny večer aj ked upršany ááá skusim smailika
Kapo Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Mám stejné potíže, přiložené soubory v prodeji mi nejdou otevří.
mnovace Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Pavle, nějak se mi neukazují fotky v sekci prodej, prosím pomooooz dík hoj J
Guest Kamil Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Pavle, nějak se mi neukazují fotky v sekci prodej, prosím pomooooz dík hoj J Zkus to znova, už by ti to mělo jít.
zub32 Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 mám naprosto stejný problém, obrázky v sekci prodej nejdou otevřít. Tož co teď?
Guest Kamil Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 mám naprosto stejný problém, obrázky v sekci prodej nejdou otevřít. Tož co teď? Přečti si tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7370
Recommended Posts