martkawa Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Ahoj lidi, chci si pořídit nějaký Seika 5.na chrono24 jsem našel Seika SNZF17 za 150 doláčů na CTGWATCH.COM . Máte někdo zkušensot s tímto prodejcem?Ještě jedna podotázka,kdy se chci ujistit o správnosti při výběru Ještě jsem přemešlel o kinetikách Seiko SKA371P1,ale je to ptostě jenom trochu jinej quartz a mechanika je mechanika?!Předem dík Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
warann Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Za mě OK, mám od nich Pepsiny, akorát to trochu trvalo. Ode dne objednávky do doručení poště na Praze (kde se proclívalo) uběhly 2 týdny.
martkawa Posted July 2, 2014 Author Report Posted July 2, 2014 Tak to já bych to mel mít bez cla když je to 150 dolaru.Slo mi o to aby to nebyl nejaky fake.
Hodo65 Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 (edited) Pokud si nebudeš vyclení provádět sám, tak k tomu všemu ještě poplatek za proclení - ano . Může to ovšem projít bez povšimnutí, a pak bude u všech položek - ne . Edited July 2, 2014 by Hodo65
martkawa Posted July 2, 2014 Author Report Posted July 2, 2014 Jak jste hodinky platili,převodem nebo kartou?Uctoval si postovne(kolik).Je mi jasné ze dph se asi nevyhnu.Clo je jasny ze ne.Posila to na postu nebo nevím jiným?Dík za infoJeste kdyby se někdo vyjádřil seiko 5 nebo seiko kinetic.
warann Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Platil jsem přes Pay Pal. Shipping free. Šlo to na poštu do Prahy, kde vyřídili formality a pak mi to přeposlali do Pardubic. Poplatky a DPH jsem uhradil poslíčkovi, co to doručil. Jinak mrkni sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38093-doba-procleni/
Recommended Posts