Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Rozumím tomu dobře, že C.W. vlastně nic nevyrábí; nechává si všechno udělat ve Schweizu?Já to chápu tak,že CHW se sloučil s Synergies Horlog?res SA,kde se také tento in-house vyvinul,což také potvrzuje teorii swiss,ale přesto in-housu,s logem London a td..Jinak by tato formule nefungovala. 1
Kid_A Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 jojo, SH SA nic asi jineho nez CHW nedela.Já to chápu tak,že CHW se sloučil s Synergies Horlog?res SA,kde se také tento in-house vyvinul,což také potvrzuje teorii swiss,ale přesto in-housu,s logem London a td..Jinak by tato formule nefungovala.
IzTaPa Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Par oslavnych radek k novemu in-housu... Premyslim, ze si je zkusim objednat - 60 dni na vraceni a pripadna 5ti leta zaruka taky neni k zahozeni. Btw, v jednom jejich videu johannes rika neco o servisnim internalu 10+ let - to by nemuselo byt vubec spatne, pokud tomu opravdu tak bude. Jsem zvedavy na dalsi komplikace. http://wornandwound.com/2014/07/03/introducing-christopher-ward-sh21-game-changer/
tomas1346 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Co sem cetl v jednom rozhovoru, tak by mela za nedlouho nasledovat 40mm verze, taky tam bylo neco o tom kalibru, jak je delany univerzalne pro ruzne nadstavby komplikaci, se kterymi se pocita a tak...chtel sem dat link, ale neslo mne to :-(. A kalibr ma na svedomi hlavne Jahnke, ne SH, ty ho asi jen delaji...
FraK Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Jestli je udělají ve 40, tak si je tak objednám. Jsou fakt parádní a za dobré peníze.
People Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 recenze http://www.ablogtowatch.com/christopher-ward-c9-harrison-5-day-automatic-watch-review/
octaviakk007 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Akurat mohli viac odlisit sekundovu a minutovu rucicku
parnistroj Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Jednim za zakladatelu je Mike France. Takova super prilezitost pojmenovat brand "France" ! Na hodinkach by pak stalo France, London, Swiss made.Ale zerty stranou. Silne uvazuji o bile verzi. Hnatu na to mam
Kid_A Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 ja se spis tesim, az bude na after marketu inhouse od Orisu:))) Jestli je udělají ve 40, tak si je tak objednám. Jsou fakt parádní a za dobré peníze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se