ELDA76 Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Na základce jsem dostal ty černé Primky, potom spoustu digitalek. (i s kalkulačkou) Nějakou dobu jsem nosil ty Rakety, Casia a jiné. A pak jsem našel tohle prokleté fórum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trňák Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 (upraveno) Tak abych taky přispěl svou troškou do mlýna a nejen pořád četl. Jako malý jsem měl casia (moc si na ně už nepamatuji), potom jsem strašlivě zatoužil po masivních digitálkách v plastovém pouzdře se spoustou tlačítek (dávali je k lyžařské kombinéze a tak se na de mnou rodiče smilovali). Potom to byly Timex Expedition, ty vydržely opravdu dlouho a předtím je nosil otec,ale v poslední době mají odchylku i půl hodiny za půl dne . V mezičasí jsem nosil Festiny,quartz. Ale do doby než otec dostal Spartaky od Primu, tak jsem neměl tušení, že existují nějaké automaty, resp. samonátah (bude mi to přičteno ke zlému, já vím). A teď mám na ruce Orient Power Reserve a uvidíme,jak jim to pošlape Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. á propos tohle fórum je proklaté jestli budou přibývat nové příspěvky, tak neudělám ani ty zápočty... Upraveno 22. listopadu 2008 uživatelem Trňák
Georgeisin Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Vsechno ma ale sve pro a proti. Pred poznanim severu chronomag sem byl o par desitek tisic bohatsi .
Baker Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Vsechno ma ale sve pro a proti. Pred poznanim severu chronomag sem byl o par desitek tisic bohatsi . To my vsichni tady Georgeisine
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se