Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

Na ty první si nevzpomínám, ale zřetelně se mi vybavují hodinky, které jsem dostal od dědečka jako dar k významnému životnímu jubileu, co je to vlastně za značku jsem se dozvěděl až zde na fóru. Ukradli mi je nějací gauneři v šatně. Nebyl to přesně tenhle typ, ale byly téměř totožné, mrzí mě to dodnes. Dědeček už nežije a měl jsem ho strašně rád, naštěstí mi po něm zbyly jeho osobní hodinky, krásné chronography značky Chronograph Suisse.

Odesláno (upraveno)

Tag1.jpg

DSCN0442.jpg

Samozrejeme som mal Primky ked som skoncil 1. triedu ZDS za vysvedcko v r. 1972;)

Potom niekolko lacnych plastikovych quartz hodiniek.

V 1993 (alebo 94??) som si kupil prve 'drahe' hodinky - TAG.

V 2000 to bolil prve automatiky ... a potom to uz islo dole vodou :-)

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odesláno (upraveno)

V detstvi Primky, na stredni nejaky quartzky Corona, digosky a dlouhe roky Casio chronograf a jeste potom Prim 2000 (takovy ty boule s digi cifernikem a rucickama). Od roku 2004 Sinny :)

sinn1.jpg

Upraveno uživatelem DaDriva
Odesláno

prve hodinky boli mechanicke Ruhli, ktore som tak v 4 triede uspecne rozobral (pretiahol som perko, ktore sa nejak zaseklo), "opravil", ale uz nezlozil :thumbsup_anim: ... potom Prim Sport II junior ... nasledne nejake Corony a Casia, oboje quartz ... potom dlho nic a na promocie som si vybral tieto nadhery - Certina DS C-Class auto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nejsem sice úplný kmet,ale první jsem hrdě nosil Roskopfky po pradědovi legionáři, od dědy jsem měl Poljoty (budíčky), kterým jsem potažmo zůstal věrný (Buran,Strela,Aviator)

Odesláno
to je přímo tohle vlákno a já to četl před 45s :D

Gilius zalozil nove vlakno v obecne diskuzi a YPO to sem po nejake dobe presunul - zas takovy hovado jeste nejsem, ale mas pravdu ze to vypada divne :thumbsup_anim:

Odesláno

Část mé kolekce,kterou bych nazval rusko-japonský blok.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dlho prim kvazisport cal 64 neskor ked na prim odislo tesnenie na sklicku tak Poljot Aviator. Potom prisiel chronomag a uz to bolo v ... :)

Odesláno

Tak ja mel od detstvi spoustu hodinek. Hodne ruznych digitalek, od dedy nejake krasne dvoje mechaniky, pak Prim Sport, pozdeji Timexy a Storm.... (az budu v CR, zkusim poridit nejaka fota)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...