mozilla Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 (upraveno) a protože mi je bylo líto nosit opravdu všude abych tu hádheru nepoškodil tak už mam další, na takové to domácí nošení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. července 2007 uživatelem mozilla
Gilius Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Bakera napadlo,tak realizuji..... Jaké hodinky jste nosili předtím,než vás pohltil Chronomag a záliba v hodinkách????? Za sebe.....tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ghill Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Nemam vlastnu fotku, tak z netu. Longines Opposition chronograph, blue dial.
spiderer Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Nejaky dýzly a taky armani Ale takovyhle vlakno tady uz nekde je,l uz jsem to tam psal, to si vzpominam
Návštěvník Snow Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Na ty první si nevzpomínám, ale zřetelně se mi vybavují hodinky, které jsem dostal od dědečka jako dar k významnému životnímu jubileu, co je to vlastně za značku jsem se dozvěděl až zde na fóru. Ukradli mi je nějací gauneři v šatně. Nebyl to přesně tenhle typ, ale byly téměř totožné, mrzí mě to dodnes. Dědeček už nežije a měl jsem ho strašně rád, naštěstí mi po něm zbyly jeho osobní hodinky, krásné chronography značky Chronograph Suisse.
gerhard Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Mal som tieto Festiny,ako sa zacala olupovat luneta zacal som byt z toho nesvoj a nasiel som Chronomag...Odvtedy mam 4-te a mja polovicka + 3ks....festina.bmp
Jakubisko Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) Mercedes Benz, quartz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem Jakubisko
WatchFan1 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) Samozrejeme som mal Primky ked som skoncil 1. triedu ZDS za vysvedcko v r. 1972;) Potom niekolko lacnych plastikovych quartz hodiniek. V 1993 (alebo 94??) som si kupil prve 'drahe' hodinky - TAG. V 2000 to bolil prve automatiky ... a potom to uz islo dole vodou :-) Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem WatchFan1
DaDriva Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) V detstvi Primky, na stredni nejaky quartzky Corona, digosky a dlouhe roky Casio chronograf a jeste potom Prim 2000 (takovy ty boule s digi cifernikem a rucickama). Od roku 2004 Sinny Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem DaDriva
heboš Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Jako první samozřejmě Prim, na vojně éra digitálek,později tyhle Fossil blue a pak dlouho nic. Když jsem si po letech nechal vyměnit baterku do fosilek, tak jsem objevil toto "nakažlivé" fórum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Ja nosil tyto dvoje + titanove Festiny, ktere nemuzu nikde najit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ego alter Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) ..me potkaly pred chronomagem tyhle subtilni krasky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem ego alter
Návštěvník Kamil Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 V mladí automaty, později quartzky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 prve hodinky boli mechanicke Ruhli, ktore som tak v 4 triede uspecne rozobral (pretiahol som perko, ktore sa nejak zaseklo), "opravil", ale uz nezlozil ... potom Prim Sport II junior ... nasledne nejake Corony a Casia, oboje quartz ... potom dlho nic a na promocie som si vybral tieto nadhery - Certina DS C-Class auto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mengelis Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Nejaky dýzly a taky armani Ale takovyhle vlakno tady uz nekde je,l uz jsem to tam psal, to si vzpominam to je přímo tohle vlákno a já to četl před 45s
KGrob Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Nejsem sice úplný kmet,ale první jsem hrdě nosil Roskopfky po pradědovi legionáři, od dědy jsem měl Poljoty (budíčky), kterým jsem potažmo zůstal věrný (Buran,Strela,Aviator)
spiderer Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 to je přímo tohle vlákno a já to četl před 45s Gilius zalozil nove vlakno v obecne diskuzi a YPO to sem po nejake dobe presunul - zas takovy hovado jeste nejsem, ale mas pravdu ze to vypada divne
HB63 Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Část mé kolekce,kterou bych nazval rusko-japonský blok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Dlho prim kvazisport cal 64 neskor ked na prim odislo tesnenie na sklicku tak Poljot Aviator. Potom prisiel chronomag a uz to bolo v ...
nAscA Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Tak ja mel od detstvi spoustu hodinek. Hodne ruznych digitalek, od dedy nejake krasne dvoje mechaniky, pak Prim Sport, pozdeji Timexy a Storm.... (az budu v CR, zkusim poridit nejaka fota)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se